mamaplus

Caz teribil: un nou-născut a fost găsit mort într-un cimitir de lângă Odesa

-
//
03.08.2020

Caz șocant în regiunea Odesa din Ucraina. Un bebeluş a fost găsit mort în cimitirul din satul Mirnoe, la scurt timp de la naştere. Autorităţile încearcă să stabilească din ce cauză pruncul a decedat.

Poliția a recepționat un apel de la un locuitor al satului Mirnoie, care a spus că a găsit corpul neînsuflețit al unui nou-născut, în timp ce îşi plimba câinele. Oamenii legii au stabilit identitatea mamei acestuia. Este vorba de o locuitoare a satului, de 32 de ani, care mai are 7 copii.

Femeia le-a povestit polițiștilor că era însărcinată în luna a 7-a, dar nu se afla la evidența medicului. Noaptea ar fi avut o hemoragie, care a provocat un avort spontan.

"Eu dormeam și la ora 2 noaptea s-a început hemoragia. Am stat mult să ascult, urmăream să văd ce-i cu el, dar nimic. Am luat o bucată de materie și l-am învelit, l-am pus în pungă și am pornit pe jos până la cimitir.", spune femeia.

În acest caz a fost inițiat un dosar penal. Pentru va stabili cauza exactă a decesului, iar corpul nou-născutului va fi supus expertizei medico-legale.