Alena Shishkova a arătat fotografiile sale “însărcinate”

Alena Shishkova a arătat fotografiile sale “însărcinate”

-
//
28.03.2014

Nașterea primului copil al rapperului Timati și iubitei sale Alena Shishkova a fost o surpriză totală. Modelul a ascuns cu grijă sarcina sa. Și abia acum, la o săptămâna după naștere, Alena a arătat, cum arăta când a fost însărcinată.

Alena Shishkova a arătat fotografiile sale “însărcinate”

După ce iubita rapperului Timati, Alena Shishkova a devenit mamă, fanii ei au avut o sumedenie de întrebări, pentru că nu a văzut-o nimeni însărcinată. Unii chiar au crezut, că Timati a folosit serviciile unei mame surogat. Alena a decis să pună punct acestor conversații și a publicat fotografiile din timpul sarcinii.

Pe poză, fata este fotografiată lângă piscină. Ea este îmbrăcată în pantaloni de vara și partea de sus a costumului de baie de culoare roz. Judecând după poze, Alena, în acel moment, era în ultimele luni de sarcină.

Fanii au observat că, fiind însărcinată, Shishkova aproape că nu a pus kilograme în plus. Burta modelului s-a rotunjit vizibil, dar silueta a rămas același zveltă.
Vă amintim, anunțul că Timati și Alena Shishkova au devenit părinți, a fost făcut de rapper însuși. Starul a postat o fotografie cu fiica sa în brațe în Instagram și a anunțat că "i-a venit rândul". Shishkova a dat naștere copilului în Santo Domingo, unde, cu puțin timp înainte de a se naște fetița, întrerupându-și afacerile și  spectacolele, a sosit Timati. Cu toate acestea, el nu s-a reținut acolo pe mult timp, și câteva zile mai târziu a revenit la Moscova.