Tartă franţuzească Charcutier

Tartă franţuzească Charcutier

-
//
24.11.2016

O tartă absolut minunată! În special dacă v-aţi săturat de omletă la dejun, aveţi prin frigider câteva bucăţele de salam şi doar 3 ouă pentru toată familia.

Tartă franţuzească Charcutier

MOD DE PREPARARE

1. Daţi caşcavalul printr-o răzătoare mică, iar salamurile tăiaţi-le cubuleţe mici.   

2. Bateţi ouăle cu uleiul până compoziţia se înălbeşte, cerne făina împreună cu praful de copt şi sarea, amestecaţi bine, încorporând treptat laptele.

3. Adăugaţi în aluat salamurile şi caşcavalul, piperaţi.

4. Turnaţi aluatul în forma pentru chec. Dacă forma nu este de silicon, este mai bine să o ungeţi cu ulei. La dorinţă, puteţi presăra deasupra tartei seminţe de in sau susan. Daţi la cuptor, pe grătarul poziţionat la mijloc, şi coaceţi la temperatura de 180 de grade.

5. Coaceţi 40-45 de minute, verificaţi gradul de pregătire cu o scobitoare la mijlocul tartei, ea trebuie să fie uscată. Răciţi puţin şi serviţi. Poftă mare!

Tartă franţuzească Charcutier

Sursa