Salată cu sfeclă coaptă și brânză

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

-
//
02.03.2017

Sfecla coaptă își păstrează toate vitaminele și microelementele folositoare, lucru foarte important pentru nutriție. În plus, ea își păstrează culoarea și suculența. Încercați să adăugați sfeclă coaptă în salate, cu siguranță o să vă placă.

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

MOD DE PREPARARE

1. Spălați bine sfecla cu o perie, lăsați-o să se usuce și înveliți-o în folie de aluminiu.

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

2. Coaceți sfeclele în cuptor la temperatura de 180 de grade timp de 30-45 de minute. Timpul de coacere depinde de mărimea sfeclei. Puteți verifica gradul de coacere cu ajutorul unui cuțit.

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

3. Desfaceți folia și lăsați sfeclele să se răcească complet. Apoi dați-le prin răzătoare sau tăiați-le cubulețe.

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

4. Aranjați pe farfurie frunzele de salată, stropiți-le cu ulei de măsline și oțet balsamic.

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

5. Fărâmați brânza deasupra frunzelor, adăugați sfecla. Sărați și piperați, stropiți cu ulei de măsline și serviți.

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

Salată cu sfeclă coaptă și brânză

Sursa