Cocoșul de Foc este simbolul anului care vine 2017, de aceea salata „Cocoșel” nu trebuie să lipsească pe masa de sărbătoare!
MOD DE PREPARARE
1. Fierbeți sau gătiți la abur carnea de pui, răciți-o și tăiați-o cubulețe.
2. Tăiați cubulețe ouăle, mărul și un ardei.
3. Puneți totul în salatieră, adăugați porumbul, sărați după gust. Pentru dressing amestecați maioneza, smântâna și muștarul. Adăugați dressingul în salatieră și amestecați bine.
4. Pe un platou mare aranjați salata după cum este arătat în poză.
5. Dați prin răzătoare cașcavalul. Presărați uniform cașcavalul pe salată.
6. Din ardeiul rămas, tăiați cu un cuțitaș ascuțit aripa, ciocul creasta și penele pentru coadă. Din verdeață faceți iarba. Salata este gata!