Se prepară astfel:
Cuptorul trebuie încălzit până la 180 C. Pulpele de pui se spală în apă rece, se îndepărtează oasele şi se umplu cu ciuperci si cascavaş, şi se pun într-un vas adânc. Se toarnă o cantitate mică de ulei vegetal, sare, piper, usturoidecojit și feliate si se lasa la marinat pentru o scurtă perioadă de timp.
Morcov se spală cu apă rece, se curăţă, se taie, şi se pune într-un recipient adânc.
Se adăuga miere, cimbru, condimente şi se amesteca totul bine. Se trece pe o foaie de copt și se pune în cuptorul preîncălzit deja. Coaceți timp de 10-15 minute.
Pe tigaia fierbinte, se pun pulpele de pui şi se prajesc pe toate partile pana se rumenesc, se adaugă o cantitate mică de apă caldă de la ibric, se acoperă cu un capac și se lasă un pic.
Morcovi fierti se aşează în centrul farfuriei, şi peste ei se pun pulpele de pui. Decoram cu o crenguta de cimbru și printr-o sită măruntă, turnă peste ele sucul de miere format în timpul gătirii.
Poftă bună!