Pe 5 august se sărbătoreşte Ziua mondială a berii, de aceea vă propunem o reţetă pe bază de alcool. Da-da, această dată neoficială capătă tot mai multă popularitate. Fără îndoială, suntem pentru un mod sănătos de viaţă, de aceea nu vă îndemnăm să beţi bere cu litrii, ci să o folosiţi la pregătirea pulpelor de pui.
MOD DE PREPARARE
1. Tăiaţi ceapa şi ţelina în bucăţi mari. Striviţi usturoiul cu latul cuţitului.
2. Aranjaţi în formă copănelele de pui, ceapa, ţelina şi rozmarinul. Condimentaţi cu sare şi piper. Turnaţi berea.
3. Daţi la cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 grade Celsius şi coaceţi până sunt gata, aproximativ 45-50 de minute. În timpul coacerii stropiţi cu bere din tavă. Serviţi. Poftă mare!