Trei ingrediente principale și câteva zeci de ingrediente suplimentare – pentru gust și aromă consistentă. Acest fel se pregătește în ulei încins – un stil asiatic de pregătire a bucatelor.
MOD DE PREPARARE
1. Tăiați carnea în felii subțiri. Amestecați făina de porumb cu 2 linguri de sos de soia și ungeți carnea.
2. Amestecați restul de sos de soia cu oțetul, zahărul, sherry și 2 linguri de apă.
3. Prăjiți alunele în ulei, timp de 2 minute. Puneți alunele în salatieră. În același ulei prăjiți carnea de porc, 3-4 minute. Mutați pe farfurie.
4. Prăjiți varza, 4-5 minute. Adăugați ardeiul chili, usturoiul și ghimbirul tocate mărunt. Gătiți 1 minut.
5. Adăugați carnea de porc și compoziția de soia. Gătiți 3-4 minute. Luați de pe foc și amestecați cu alunele. Sărați și piperați. Serviți cu orez.