Tuturor le plac biscuiții, însă nu toți știu, că aceștia pot fi consumați chiar și atunci când respecți o dietă. Astăzi, în rubrica ”Bucătarul Calestru”, vă prezint o rețetă simplă de preparare a biscuiților din ovăz, care pot fi serviți la micul dejun, chiar dacă sunteți la dietă!
Vitalii CalestruCampionul Absolut al Moldovei la body-building clasic, premiantul de bronz al Cupei Europei de Est și trainer la clubul de fitness ”Dana Gym” |
Modul de preparare:
1. Încingem cuptorul până la temperatura de 180 grade.
2. Toate ingredientele le aruncăm într-un bol și le amestecăm bine cu o lingură, lăsăm pentru 30 de minute.
3. Tava se acoperă cu hârtie de pergament. Cu ajutorul unei linguri turnăm aluatul, iar cu mâinile îl îndreptăm. Grosimea biscuiților trebuie să fie nu mai mare de 0,5 cm.
4. Punem tava la cuptorul încins până la temperatura de 180 grade pentru 10-15 minute. Imediat ce biscuiții se vor rumeni, ei sunt gata.
5. Lăsăm biscuiții cu proteină să se răcească pe tavă, după care îi scoatem și savurăm gustul lor delicios.