mamaplus

Paradisul cărților. Unde în Chișinău găsești cea mai mare diversitate de cărți și cea mai plăcută atmosferă

-
//
26.02.2021

Pentru fiecare cititor librăria deschide un spațiu cu adevărat unic. Puteți simți în jurul dumneavoastră mii de cărți pe care le puteți lua în mâini, le puteți răsfoi, puteți simți parfumul paginilor proaspăt tipărite și pur și simplu, să ascultați foșnetul foilor.

De ce sunt necesare librăriile?

Mulți oameni se întreabă: de ce mai avem nevoie de librării, dacă trăim deja în era publicării electronice a cărților? Răspunsul este destul de simplu. Librăria este un spațiu de neînlocuit, unde puteți savura o atmosferă plină de idei, cunoaștere, emoții și povești. Altfel spus, o librărie este un univers infinit, care se dezvăluie în fața vizitatorului.

Valoarea librăriei

În librărie se creează un spațiu, pe care-l vizitează și unde lucrează oameni care experimentează bucuria interacțiunii cu cartea. Angajații librăriei sunt întotdeauna bucuroși să-i sfătuiască și să-i ajute pe vizitatori, având o atitudine nepărtinitoare în alegerea și recomandarea cărților.

Doar în librărie puteți savura momentul magic, când nu aveți răbdare să citiți o carte nouă, pe care tocmai ați cumpărat-o. Spre deosebire de site-urile specializate în acest domeniu, în librărie vă veți alege cartea dorită în liniște, fără reclame obositoare și fără îndemnuri insistente de a cumpăra ceva anume.

O insulă culturală, un loc de întâlnire, un loc pentru schimb de idei și pur și simplu, un loc în care puteți să vă petreceți tmpul util și plăcut – toate astea se regăsesc într-o librărie.

MamaPlus.md vă va povesti despre librăriile din Chișinău, unde veți găsi cele mai recente cărți, de unde puteți cumpăra literatură pentru copilul dumneavoastră și unde puteți avea parte de o conversație plăcută.
 

Cărți „pentru toate gusturile” în rețeaua de librării LIBRARIUS
 

mamaplus

În urmă cu zece ani, compania MOLDPRESA a fondat marca LIBRARIUS - un lanț de librării. În prezent, există peste 40 de magazine în toată Moldova. La ora actuală, LIBRARIUS este cea mai mare rețea de librării din Moldova, având un sortiment foarte larg de cărți: literatură pentru copii, literatură artistică - de la clasicii lumii la lucrări de-ale autorilor contemporani, precum și literatură de specialitate, și literatură educațională.

De asemenea, la LIBRARIUS, găsiți  articole pentru birou, ziare, hărți, globuri, cadouri, jocuri și jucării. Consultanții din cadrul librăriilor sunt adevărați profesioniști, cu o bogată experiență în domeniu și sunt întotdeauna bucuroși să ofere asistență și sfaturi fiecărui vizitator, ajutându-l să se orienteze în toată varietatea de cărți.

Graficul de muncă: L-V 09:00-18:00, S-D 10:00-15:00
Numere de telefon: +373 079 545 544, +373 022 585 544

Cărțile și alte produse din cadrul librăriei pot fi comandate și online, din confortul propriei locuințe. În magazinul online LIBRARIUS.md, beneficiați de aceleași reduceri valabile și în librării. După înregistrare, comanda va fi livrată prin serviciul de curierat.

Site
Facebook
 

Magazinul de cadouri și cărți Carusel

mamaplus

Magazinul Carusel deschide ușile spre copilărie pentru toată lumea. Carusel este un magazin de cărți pentru copii speciale, jucării, accesorii. Este magazinul minunilor din copilărie și al descoperirile celor mici. Carusel este un loc de joacă, creativitate, magie în fiecare obiect și în fiecare carte. În magazin puteți găsi cele mai bune cărți pentru copii și adulți, în limba rusă, limba engleză și limba română.

Graficul de muncă: L-V: 10:00 - 20:00
Număr de telefon: +373 22 011 022
Adresa: str. Mihai Eminescu 25/1 

Cărțile și alte produse din cadrul magazinului pot fi comandate și online de pe CAROUSEL.md. După înregistrare, comanda va fi livrată prin serviciul de curierat gratuit, dacă suma acesteia depășește 400 de lei.

Site
Facebook
 

Librăria Cărturești Chișinău

mamaplus

„Cărturești” este prima librărie din cel mai mare lanț de librării din România. Cărturești Chișinău este un spațiu unic, creat special pentru întâlniri și conversații culturale la o ceașcă de cafea. Acesta este un loc cu o atmosferă specială pentru citit într-un fotoliu confortabil.

Magazinul oferă o gamă largă de cărți în: română, rusă, engleză și alte limbi. Totodată, la „Cărturești”, găsiți albume muzicale, filme, cele mai bune jocuri de masă, obiecte de decor și rechizite.

Adresa: Centrul Comercial Shopping MallDova, etajul 3.
Număr de telefon: +373 685 74 460

Site
Facebook
 

Rețeaua de librării PRO NOI
 

mamaplus

De la fondare și până în prezent, ”PRO NOI” a fost și rămâne să fie și unul din cei mai mari exportatori al producției editoriale a editurilor din Republica Moldova pe piața din România. În librăriile PRO NOI poți găsi peste 20 de mii de titluri de carte din diverse domenii de la peste 300 de edituri din Republica Moldova, România și Rusia. Aici vei descoperi un sortiment bogat de literatură pentru copii, jucării și jocuri, enciclopedii, dicționare, manuale școlare, literatură artistisă și alte produse care vor fi pe placul oricărui cumpărător. Consultanții binevoitori vă vor ajuta să faceți alegerea corectă.

Numere de telefon: +373 22 516 817, +373 68 226 641

Librăria vă oferă și posibilitatea de a face comenzi în magazinul online PRONOI.md, cu livrare gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 200 de lei.

Site 
Facebook 

Librăria Cartego

mamaplus

Cartego este o librărie creată de oameni pasionați de cărți. La drept vorbind, Cartego a apărut inclusiv din necesitatea de a citi ceva proaspăt, ceva ce nu se găsea mai demult în librăriile din Chișinău.

Cărți de Business, Gastronomie, Artă & Cultură, Ficțiune, Limbi Străine, Psihologie și multe altele au fost alese cu meticulozitate înainte să apară pe rafturile librăriei. 

Adresa: str. Vlaicu Pârcălab, 2, oficiul 12
Telefon: +373 610 00 435

Site 
Facebook 

Librăria Bestseller
 

mamaplus

Această librărie are o atmosferă deosebită care îi atrage pe toți pasionații de lectură. Bestseller vă propune cărți în limba română, engleză și franceză. Consultanții din magazine vă vor oferi toate informațiile necesare ca să faceți cea mai bună alegere.

Adrese: str. Pușkin, 35, str. Drumul Viilor, 36/1
Numere de telefon: +373 068-799-033, +373 022 993-992

Poți cumpăra cărțile sau produsele dorite și prin intermediul magazinului online bestseller.md. Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 600 de lei.

Site 
Facebook 
 

Rețeaua de librării BIBLION
 

mamaplus

BIBLION este o rețea de librării disponibilă în orașele Chișinău și Bălți, care vă propune un sortiment variat de cărți în limbile română și rusă. Librăria are titluri de carte pentru toate categoriile de vârstă, începând cu business și până la literatura pentru copii. Aici găsești cele mai bune cărți, bestselleruri și titluri noi.

Adrese:
str. Albișoara, 42/1
bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 184 (colț cu str. Toma Ciorbă)
bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 62 (colț cu str. Tighina)
str. Vlaicu Pârcălab, 75 (holul teatrului Cehov)
bd. Moscova, 1/3
bd. Cuza Vodă, 21 (colț cu str. Independenței) 

Numere de telefon: +373 22 235 363, 022 224 248

Poți face o comandă și în magazinul online BIBLION.md cu livrare gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 300 de lei.

Site 
Facebook 

Librăriile CARTIER
 

mamaplus

Rețeaua de librării Cartier îți pune la dispoziție literatură în limba română. În librării vei găsi o gamă largă de cărți, inclusiv cele care aparțin editurii Cartier care lansează anual sute de titluri de carte – dicționare, enciclopedii, literatură pentru copii, eseuri, cercetări științifice și traduceri.

Adrese: Librăria din Centru, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 126; Librăria din Hol, str. București, 68
Numere de telefon: +373 068 555 579, +373 22 20 34 91, +373 22 24 01 95

Poți face o comandă și în magazinul online shop.CARTIER.md, cu livrare gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 250 de lei.

Site 
Facebook 

Editura și librăria LITERA
 

mamaplus

Litera este cea mai veche editură privată înregistrată în Republica Moldova. Pe parcursul celor 28 de ani de activitate a editat circa 8000 de titluri de carte, cu un tiraj general de peste 50 milioane de exemplare. Litera promovează cu success un amplu program socio-cultural de popularizare a cărţii, scoţând zilnic în vânzare, la preţuri mici câte o carte din diverse colecţii: „Marea enciclopedie a cunoaşterii”, „Raftul de cultură generală”, „Biblioteca pentru toţi”, „Marea istorie ilustrată a lumii”, „Cele mai frumoase poveşti”, „Marea enciclopedie. Statele lumii” (10 volume), „Şcoala celor şapte pitici” (70 volume) și multe alte titluri de carte.

Adresa: str. Petru Rareș, 39/1
Telefon: +373 022 294 081

Poți face o comandă și în magazinul online litera.md, cu livrare gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 300 de lei.

Site  
Facebook 

Librăria FĂT-FRUMOS

mamaplus

În librăria Făt-Frumos vei găsi o selecție variată de cărți în limbile română și rusă pentru copii și adulți. Totodată, ai la dispoziție și un departament întreg cu produse de birotică și papetărie.

Adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 130
Telefon: +373 22 223 085

Poți face o comandă online pe site-ul carteamea.md, cu livrare în cea mai apropiată librărie sau la tine acasă.

Site 
Facebook 

Rețeaua de librării DORINȚA
 

mamaplus

Librăria Dorința are propria editură și în mare parte lansează literatură pentru copii. Este vorba despre caiete școlare, materiale didactice, manuale, cărți de colorat, povești, cărți-puzzle în limbile română și rusă.

Adrese: str. Ion Creangă 1/2, bd. Decebal 82, str. Ceucari 1/2
Numere de telefon: +373 079 118 199, 0-22-27-87-83

Poți face o comandă și în magazinul online librariadorinta.md, cu livrare gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 100 de lei.

Site 
Facebook 

Magazinul online ELEFANT.MD

mamaplus

În magazinul online elefant.md poți găsi o gamă largă de cărți, pentru diferite categorii de cititori. Magazinul deține titluri de carte în limbile română și rusă. Pe lângă cărțile cu file de hârtie, mai poți achiziționa și cărți în format electronic. Ai la dispoziție peste 5000 de titluri.

Adresa showroom: bd. Grigore Vieru, Nr. 9 (Hotel Turist)
Telefon: +373 610 00 901, 

Poți face o comandă și în magazinul online elefant.md, cu livrare gratuită pentru cumpărăturile care depășesc suma de 300 de lei.

Site 
Facebook