Zina este pasionată de crearea accesoriilor minimaliste, stilate și cu bun gust. Fiind inspirată de fetița sa, aceasta a creat o colecție cochetă, care-ți fură instant privirea. Dacă-ți dorești ca fiica ta să poarte mereu primăvara în păr, aceste creații i se vor potrivi perfect.
 

mamaplus

Când și cum ți-a venit ideea să realizezi accesorii pentru păr?

Ideea că aș putea să fac bentițe mi-a apărut la începutul acestui an. Am căutat cele mai bune elastice, cea mai frumoasă și plăcută stofă (după părerea mea) și am experimentat cu modelul de bentiță până când mi-a plăcut rezultatul.

Ce modele de accesorii putem găsi în colecția ta?

La moment am colecția de bentițe atașate pe elastic de mărime universală, atât unicolore, cât și cu print gingaș floral. Însă, în curând diversificăm asortimentul de accesorii.

De unde te inspiri?

Principala mea sursă de inspirație este fetița mea. De fapt, tot ea este și prima "clientă" care îmi testează noile tipuri de bentițe. Noi nu avem accesorii sau hăinuțe pentru zile de sărbătoare. Pentru noi fiecare zi este una potrivită pentru a purta cele mai frumoase lucruri din garderobă. Asta îmi doresc și pentru accesoriile din colecția mea, să aducă un plus de fericire în fiecare zi cumpărătorilor.

Cât costă o fundiță creată de tine?

Prețul unei fundițe din colecția actuală este de 70 de lei.

Ai avut doar comenzi în țară sau și peste hotare?

Până când am avut doar comenzi în țară, dar suntem deschiși și pentru cei de peste hotare, care au îndrăgit accesoriile noastre.

Realizezi și lucrări la comandă?

Acum vând doar bentițele create de mine, încă nu am avut comenzi de alte tipuri de accesorii, dar probabil ar depinde și despre ce comandă este vorba, dacă coincide stilului meu. Îmi doresc să păstrez stilul minimalist al accesoriilor.
 

mamaplus

Cine sunt clienții tăi?

Cumpărătorii sunt preponderent mame, însă sunt și persoane care caută un cadou frumos pentru fetițe.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Comanda poate fi plasată printr-un mesaj pe pagina de Instagram: @peoniabows.md, pe pagina de Facebook: Peonia Bows sau la numărul de telefon: 079313473. Răspundem cu drag și oferim toate informațiile necesare pentru a alege cele mai potrivite bentițe.

Cu ce modele planifici să-ți mărești colecția?

La moment lucrez la o colecție nouă de bentițe care acoperă urechiușele, potrivite pentru sezonul mai răcoros. În scurt timp voi avea și elastice pentru prins părul, iar pe viitor îmi doresc să creez accesorii și pentru băieței (papioane).

Ce le-ai putea sfătui pe mămicile care-și doresc să-și urmeze pasiunile, dar nu au suficient curaj?

Să acționeze. Noi, oamenii, avem deseori tendința de a procrastina din frică și neîncredere. Dar nu ai cum să treci peste ele dacă nu faci primul pas. Desenează o schiță cu ceea de ce vei avea nevoie pentru a-ți realiza ideea, apoi ia-le rând pe rând până îți reușește să creezi produsul sau serviciul dorit.