Veronica a pășit recent în lumea designului vestimentar, dar deja a reușit să impresioneze prin finețea și originalitatea creațiilor pentru copii. Tânăra mămică croiește rochițe parcă rupte din povești, de la care nu-ți poți lua ochii. Gulerașele brodate, volănașele cu imprimeu floral, mânecile bufate, printurile văratice, dar și stofa naturală, plăcută la atingere transformă rochiile creatoarei în unele la care visează orice mică fashionistă.

mamaplus

Cum ți s-a născut ideea să creezi rochii pentru fetițe?

Ideea de a-mi face un loc în lumea modei de acasă a venit atunci când am devenit mămică. Fiind îndrăgostită de ținutele celor mici, am decis să creez și eu hăinuțe deosebite pentru micile fashioniste.

Cum e să fii designer în Republica Moldova?

Eu sunt la început de cale și acum crearea ținutelor este un hobby, care îmi aduce multă plăcere. Știu  că prin muncă, voință și răbdare voi reuși. Sper că în curând tot mai multe fetițe își vor găsi rochițele de vis în atelierul nostru.

Cum ai putea caracteriza colecțiile tale de rochițe?

Cred că principalele caracteristici ale creațiilor mele sunt individualitatea și confortul. Folosesc stofe naturale, de cea mai bună calitate, aduse la comandă de peste hotare. Consider că haina trebuie să aibă un aspect plăcut și să-i ofere copilului protecție și confort.

Pentru ce nuanțe îți place să optezi?

Îmi place să creez haine colorate pentru copii, dar optez și pentru nuanțele pastelate. Am în colecție și rochii cu printuri jucăușe, numai bune pentru plimbări în zilele fierbinți de vară.

Cât de accesibile sunt prețurile ținutelor?

Dacă ar fi să vorbim despre prețuri, atunci ar fi bine să știți că sunt rezonabile, începând de la 350 de lei. Deci, fiecare mămică își poate permite o rochie cochetă pentru fetița sa.

Cine sunt cumpărătorii tăi?

Cumpărătorii sunt mămicile cu bun gust, care apreciază calitatea și unicitatea creațiilor mele.

De ce surprize vom avea parte în viitorul apropiat de la Mama's MINI?

Vreau să-mi extind colecția de ținute pentru fetițe, de asemenea să schițez și să dau viață câtorva modele de  hăinuțe pentru băieței. Cu siguranță, veți fi plăcut surprinși de ceea ce urmează!

mamaplus