Nu știi ce să mai îmbraci și toate ținutele din garderobă ți se par plictisitoare? Încearcă să-ți scoți look-urile din anonimat prin intermediul accesoriilor. Un ajutor de nădejde în acest sens poate fi o geantă croșetată. Evelina Tarita este meșterița care-ți poate îndeplini orice dorință în materie de poșete create manual. Aceasta creează genți deosebite, stilate, colorate, după ultimele tendințe în materie de modă.  

mamaplus

Când ți-a venit ideea să creezi genți?

Totul a început ca un hobby. Am văzut o geantă croșetată pe Pinterest și m-am gândit că ar fi o idee bună să pot crea pentru mine orice model îmi doresc. Așa că mi-am luat materialele necesare și am început a împleti genți, la început pentru mine, apoi pentru prietene și astfel au apărut mai multe și mai multe comenzi.

De unde ai învățat această îndeletnicire?

Am învățat a croșeta la orele de educație tehnologică din gimnaziu, îmi plăcea mult, mi-am dat interesul să cunosc cât mai multe tipuri și tehnici de croșetare.

Care este sursa ta de inspirație?

Mă inspir de pe Pinterest și Instagram, urmăresc tendințele, ce culori și texturi se poartă.

Cât timp îți ia să faci o geantă și cât costă aceasta?

Îmi ia în jur de 2-3 zile să fac o geantă, îmi place să acord timp fiecărui detaliu.

Mă consider o persoană perfecționistă și acest fapt îl reflect în mod deosebit în munca depusă asupra produselor mele. Rezultatul final depinde în exclusivitate de procesul de producere, de aceea investesc în acest proces toată atenția, străduința și materialele de cea mai înaltă calitate. Consider că gentuțele mă reprezintă, respectiv fiecare lucrare o creez cu sentimentul că o fac pentru mine. Această atitudine îmi permite să-mi evoluez propriul talent și să ofer un produs calitativ clienților mei. Gențile mele au prețuri cuprinse între 1000 și 1500 de lei.

De multe ori sunt întrebată “de ce atât de scump?” Nu consider că este scump. Eu îmi prețuiesc munca depusă. Sunt atentă și implicată de la primul ochi de pe croșetă până la detaliile de interior sau chiar la funda de pe cutie. Toate produsele hand-made au un preț simbolic, ele de fapt valorează mult mai mult.

mamaplus

Cine sunt clientele tale fidele?

Clientele mele sunt femei care iubesc accesoriile unice, create special pentru ele. Dar sunt și bărbați care vor să-și surprindă partenerele, mamele, surorile cu un astfel de cadou.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Soțul încă de la început mi-a dat încredere și mi-a susținut visul, el a fost cel care a venit cu numele brandului meu “SoftGem”.

De fapt, toată familia și prietenii cei mai apropiați sunt implicați în ceea ce fac. Chiar și printr-un simplu “like” sau “share” mă ajută să fiu mai vizibilă, iar asta contează mult, pagina mea fiind la început. Le sunt foarte recunoscătoare fiecăruia.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

O mică parte dintre modele create de mine sunt pe pagina de Instagram @softgem.bags.

Comanda se face printr-un mesaj direct pe Instagram. Discut fiecare detaliu cu clienții mei. Culoarea, modelul, furnitura, mărimea, interiorul genții sunt alese după preferințele clientului.

mamaplus