Concediul de maternitate este pentru Raisa o perioadă numai bună pentru a da frâu liber imaginației și a crea cele mai deosebite produse pentru copii. De la jucării drăgălașe până la pernuțe, plapume și borduri pentru pătuc create manual, pe toate le puteți găsi în micul atelier al meșteriței.  

mamaplus

Când ai început să realizezi jucării?

De câțiva ani buni aveam acest vis, să creez jucării handmade, dar nu mă puteam decide. Iar aproape cu un an în urmă, am zis că e timpul să realizez propriile jucării pentru băiatul meu și picii prietenilor noștri. Așa și a pornit ideea să meșteresc jucării la comandă.

Care este ocupația ta de bază? Ce ai făcut până la descoperirea acestei pasiuni?

Activez în domeniul de Social Media Marketing, la moment sunt în concediu de maternitate.

Care este sursa ta de inspirație?

Inspirația vine de oriunde, internetul nu ne oferă doar posibilitatea de promovare, dar reprezintă și o sursă imensă de inspirație. Dar și clienții noștri vin cu idei superbe, pe care noi le realizăm cu mare drag.

mamaplus

Ce lucrări mai putem găsi în portofoliul tău?

Avem o gamă largă de produse, atât jucării de pluș personalizate (iepurași, ursuleți și dinozauri), cât și lenjerie de pat pentru copii, pernuțe protectoare pentru pătuc, perne ortopedice și plapume quilt.

Care este jucăria pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Primul meu iepuraș cred că a fost cel mai greu. Aveam emoții mari, deoarece îmi doream să fie perfect. Dar când am primit feedback-ul de la piciul meu, am înțeles că mi-a reușit.

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Fiind o mamă iubitoare, depun suflet și dragoste în fiecare jucărie și aleg cu mare certitudine materialele pe care le folosesc la crearea lor. Iar părinții pot fi liniștiți că copii lor sunt în siguranță, deoarece jucăriile sunt hipoalergenice și le realizez ca pentru propriul copil.

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Jucăriile sunt realizate după propriile idei, fiecare fiind individuale în felul său și cu caracter propriu. Însă, desigur, discutăm cu părinții preferințele lor și oferim posibilitatea personalizării jucăriilor după placul lor.

mamaplus

Care sunt prețurile jucăriilor?

Prețurile sunt accesibile și variază în funcție de materialele folosite, dar și de complexitatea lucrărilor, începând de la 150 de lei.

Cine sunt clienții tăi?

Fiecare persoană care-și dorește să facă fericit un pici. Mămici, tătici, bunici, mătușe, nani și prieteni.

Unde te găsesc potențialii clienți?

La moment suntem activi pe Instagram și Facebook @babydreams.md, dar în scurt timp veți putea găsi toate lucrările și pe site-ul nostru babydreams.md

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

Avem foarte multe idei care își așteaptă rândul. În scurt timp vom lansa 2 colecții noi cu animăluțe de pădure și rucsacuri personalizate pentru copii mai mărișori.

Sursa: Mamaplus.MD