Ana este o bloggeriță convinsă că schimbarea începe de la fiecare din noi. Tocmai de aceea, pe lângă activitatea pe care o are în domeniul creditării, tânăra creează diverse produse din materiale prietenoase cu natura. Pe lângă coșulețele din iută, care arată minunat în orice colțișor din casă, meșterița mai face torbe, bureți, dischete demachiante, șervețele, toate ecologice.
Cine stă în spatele paginii conștient.md?
În spatele acestei pagini stă încă fetița care dorește să facă schimbări, să aducă ceva frumos și util în această lume, probabil cum eram încă în copilărie. Dar dacă mai simplu, mă numesc Ana și am 21 de ani.
În ce domeniu activezi?
Sunt contabil. Am lucrat puțin după profesie. Acum activez în domeniul creditării și cel puțin comunic deja cu oamenii, față de serviciul precedent.
Cu ce scop ai creat această pagină?
Această pagină a fost creată când am înțeles că doresc să aduc frumosul oamenilor. Pe lângă asta, am și un blog despre ecologie pe Instagram, cred că asta m-a inspirat. Am dorit ca cel puțin să încerc.
Cum ți-a venit ideea să creezi produse eco?
Eu cred că oamenii se schimbă. Atitudinea noastră devine mai rațională și începe să analizeze și să privească ceea ce se întâmplă chiar sub nasul nostru. Acum am ajuns la punctul când tot mai mulți oameni doresc schimbări. Produsele ecologice sunt alternative mai cuminți, care nu distrug nimic, ci doar ne dăruiesc multă căldură sufletească.
Din ce materie primă sunt realizate coșurile și torbele?
Eu folosesc doar produse ecologice. Iuta este dragoste la prima vedere. Dură și severă, dar cuminte față de noi și natură. Din ea fac coșulețele și torbele. Bumbacul organic l-am descoperit recent și am fost șocată ce se ascunde în spatele fabricării celui obișnuit, care este mai nociv decât cel pe care îl folosesc.
Prin ce se deosebesc de alte produse de pe piața autohtonă?
Sunt create cu multă dragoste. Lucrez cu multă dăruire de sine asupra fiecărui lucrușor. Iubesc ceea ce fac, este un hobby pe care doresc să-l dezvolt. În visurile mele, îmi doresc o Moldovă unde oamenii cumpără produse autohtone, de la cei care se dăruiesc afacerii lor. Aș dori să prețuim mai mult lucrurile create manual ore întregi, cu pasiune. Poate prin asta mă și deosebesc, dar doresc să fim mai mulți.
Care este prețul unei torbe, dar al unui coș?
Torbele sunt mai rar pe pagina mea, iar coșulețele de la 100 de lei până la sume mult mai mari, totul depinde de mărime. Toate coșulețele le fac individual, pentru fiecare cumpărător în parte, după preferințele lui.
Urmează să creezi și alte produse eco?
Mereu sunt în căutarea lucrușoarelor noi, dar doar pe unele le public pe pagina de Instagram. În spate, stă ceea ce nu mi-a reușit sau are nevoie de mai mult lucru, deoarece până am ajuns să-mi placă coșulețele a fost nevoie de foarte multă muncă. Chiar și acum păstrez primul model, este cam strâmb și straniu, dar în același timp unic și îmi demonstrează că evoluez.
Unde putem folosi torbele și coșulețele create de tine?
Coșulețele din iută pot fi folosite în orice colț din locuință, începând cu intrarea în casă, pentru păstrarea lucrurilor mici, până în baie, bucătărie sau dormitor. Ele aduc în casă organizare, mai puțină gălăgie vizuală și au o atmosferă aparte, datorită culorilor și materialului natural.
Cum pot face rost de produsele tale potențialii clienți?
Este foarte simplu. Intră pe @constient.md, alege produsul dorit, lasă-mi un mesaj cu toate detaliile, iar eu în câteva zile creez manual ceea ce o să rămână cu tine mulți ani și va dărui dragostea pe care am depus-o în fiecare casă unde va ajunge. Te aștept cu drag!
Sursa: Mamaplus.MD