mamaplus

Nu știi cum să-ți mai distrezi copiii? Căsuțele din carton ale Kseniei Neamtu pot fi o soluție

0
//
24.05.2021

Știm cu toții cât este de important pentru un copil să aibă un spațiu personal, în care să se poată juca și distra pe cinste. Gândindu-se la această idee, Ksenia Neamtu a pus pe roate o afacere, care constă în crearea căsuțelor din carton. Aceste jucării ecologice dezvoltă capacitățile creative ale picilor cu vârstele cuprinse între 3 și 10 ani.

mamaplus

Când și cum ți-a venit ideea să realizezi căsuțe din carton?

Întotdeauna mi-am dorit să am propria mea afacere și am căutat o idee de foarte mult timp. Am decis să încep cu producere. Prin urmare, am început să analizez și să caut ce produs poate fi de interes pentru locuitorii țării noastre. Cu doar 2 luni în urmă, am venit cu ideea de căsuțe și am început imediat să implementez acest proiect. 

De unde te-ai inspirat?

Am un mentor de afacere, datorită cărui primesc atât inspirație, cât și super idei de afaceri. De asemenea, echipa mea este cea care mă susține și mă ajută în proiect.

Cât costă o căsuță și ce dimensiuni are?

Casa are următoarele dimensiuni: înălțime 110 cm, lungime 98 cm și lățime 75 cm și costă 516 lei.

mamaplus

Care sunt atuurile unei astfel de jucării?

Căsuţa de colorat este fabricată din material ecologic și de înaltă calitate! Aceasta este o tendință al anului 2021 și una dintre jucăriile de top de pe piața Rusiei.  Suntem singurii distribuitori oficiali ai căsuțelor în Moldova.

Casa promovează dezvoltarea creativității, imaginației, percepției culorilor, abilităților motoricii mânii și gândirii spațiale a copilului. Este potrivită pentru copiii de la 3 la 10 ani.

În timp ce copilul se joacă, el primește mii de emoții pozitive, iar părinții au timp liber pentru ei înșiși.

Ce activități pot face copiii în aceste căsuțe?

O caracteristică unică a modelului sunt literele și numerele de pe pereții și ușile casei.

Datorită acestui fapt, copilul poate învăța cu ușurință numere, alfabetul, forme geometrice, culori și nume de animale în timpul jocului. În plus, există suficient spațiu pentru desen pe casă și multe forme diferite.

Psihologii spun că spațiul personal pentru un copil are o importanță deosebită încă din primele zile ale vieții. Un spațiu personal este un loc în care o persoană se simte confortabilă, se poate retrage şi simți sigură că nu va fi deranjată, dacă va ruga. Pentru un copil, aceasta este prima separare serioasă de mamă, formarea de idei personale despre teritoriul lor, unde se pot juca. Pentru a obține confortul interior, este suficient un colț mic, o căsuță confortabilă din carton, unde copilul poate plasa cele mai importante lucruri: mașini, păpuși, cărți preferate. De asemenea, casa va ajuta copilul să doarmă cât mai curând posibil, deoarece dacă puneți o lanternă în căsuță, vor apărea stelele pe tavan, iar copilul își va imagina cerul înstelat înainte de a merge la culcare.

mamaplus

Ai și clienți din alte țări?

Desigur, avem mulți clienți din Europa. De exemplu: Italia, Germania, Belgia, Anglia, Franța.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Puteți afla toate detaliile și comanda o casuță în contul nostru de Instagram sau Facebook.

mamaplus