Îți dorești o jucărie personalizată pentru copilașul tău? Maria Bolgari este meșterița care va încerca să creeze animăluțul preferat al piciului tău exact așa cum ți l-ai imaginat. Femeia are o experiență vastă în domeniul croșetei și o colecție impresionantă de jucării, toate moi și pufoase, numai bune de îmbrățișat.

mamaplus

Când ai început să realizezi jucării?

M-am îndrăgostit de croșetă încă în 2010. În 2015, am descoperit lumea jucăriilor Amigurumi, mi-au plăcut atât de mult, încât am decis să-mi creez singură prima păpușă. Așa a început povestea mea în domeniul croșetei.

Care este sursa ta de inspirație?

Surse pentru inspirația mea: Pinterest, Instagram, Facebook. Dorința de a perfecționa tehnica de croșetate și de a crea mai multe jucării pentru suflet, acestea sunt cheile succesului în crearea ECO jucăriilor pentru cei mici.

Ce lucrări mai putem găsi în portofoliul tău?

S-a întâmplat că am o dragoste deosebită față de iepuri și păpuși. Prin urmare, acestea sunt cele mai multe în colecția mea, dar croșetez și alte animale la dorință.

Care este jucăria pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Recent, am avut de croșetat păpuși pentru niște miri, astfel încât să arate ca niște personaje reale. A fost o experiență nouă pentru mine, dar cred că am făcut față acestei sarcini și am lăsat amintiri minunate pentru o viață întreagă. Misiunea mea este de a face copiii și adulții fericiți și de a transmite dragoste prin intermediul jucăriilor handmade.

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Croșetez jucării cu „fețe amabile”, folosesc materiale ecologice, țin cont de toate dorințele clienților (culoare, accesorii, dimensiuni). Jucăriile sunt personalizate, ușoare și moi.

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Mereu mă consult și le arăt poze clienților, pentru a le răspunde așteptărilor, deoarece ei au încredere în mine. Feedback-ul este important pentru mine. Fiecare recenzie mă motivează să nu mă opresc, să nu mă supăr, chiar dacă ceva nu funcționează, ci să încerc să obțin succesul.

Care sunt prețurile jucăriilor?

Prețurile jucăriilor sunt destul de accesibile pentru țara noastră, între 80 și 600 de lei. În comparație cu prețurile actuale din Europa, Rusia și alte țări, costul muncii mele este mai mult decât accesibil pentru un locuitor cu venit mediu din Moldova.

Cine sunt clienții tăi?

Clienții mei sunt întotdeauna deschiși dialogului și creativității comune, sunt fericiți să participe la procesul de creare a jucăriilor. Asta e important pentru mine!  Mulți dintre clienții mei obișnuiți, de regulă, devin cunoscuți buni, cu care pot să ies chiar  la o cafea. Comunicarea personală îmi aduce o mare plăcere. Acest lucru poate fi exprimat ca „deschid lumea oamenilor prin lumea jucăriilor”.

Unde te găsesc potențialii clienți?

După cum arată practica, un flux mai mare de potențiali clienți provine din cunoștințe și recomandări.  Prin urmare, este foarte important ca „produsul” meu să îndeplinească toate dorințele clientului.  O altă parte a clienților, abonaților sau a altor Meșteri Amigurumi sunt recrutați din postări și reclame din rețelele sociale.

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

Întrebarea despre planurile creative este cea mai dureroasă pentru mine, deoarece nu am suficient timp pentru a-mi realiza toate ideile. Planific să croșetez mai multe păpuși, seturi pentru bebeluși în diferite versiuni și multe altele.

Cu ce te-ai ocupat până la descoperirea acestei pasiuni?

S-a dovedit că croșetare  jucăriilor ecologice a devenit principalul meu hobby în viață.  Acest lucru a fost influențat de mulți factori, unul dintre ei este starea de sănătate. Pot spune că tricotatul a devenit sensul meu pentru viața ulterioară, când mi s-a părut că totul s-a pierdut.  Oricât de ciudat ar părea, dar sunt recunoscătare jucăriilor că au apărut în viața mea la momentul potrivit, au schimbat-o și continuă să o schimbe în bine.

Înainte de apariția jucăriilor în viața mea, am avut activități obișnuite. Studierea la un liceu, apoi la o universitate, numeroase locuri de muncă în afara profesiei, o încercare de a începe să descopăr o nouă viață în străinătate, în cele din urmă - CROȘETA. Sunt recunoscătoare soartei pentru toate: bune și rele.  Sunt gata să lupt, pentru că jucăriile mele sunt cu mine.

mamaplus