Iulia Albu este mămică a 3 copii, însă asta nu o face să uite de pasiunea sa, care-i aduce satisfacție și câțiva bănuți în plus. Meșterița creează diverse accesorii călduroase pentru cei mici, cum ar fi căciulițe, botoșei, fulare, dar și poșete cochete pentru femei.

mamaplus

În ce domeniu activezi?

Astăzi activitatea mea de bază este maternitatea! Cresc 3 copii. Am făcut facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică, am muncit câțiva ani în domeniul Servicii cu clienții.

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru tricotaj?

Am învățat să tricotez în copilărie de la mama, dar elementar - ochiuri pe dos, ochiuri pe față. Am prins drag de andrele abia după ce am început să frecventez un atelier școlar, unde am însușit mai multe metode și uzoare în arta tricotatului.

Care este sursa ta de inspirație?

Inspirația vine în primul rând de la copiii mei. Necesitățile lor mă fac să creez articole practice și totodată frumoase. Apoi, de pe internet.

Ce piese tricotate putem găsi în atelierul tău?

În primul rând articole pentru copilași - căciuli tricotate, fulare, mănuși, botoșei, bentițe, plăpumioare tricotate. Apoi, accesorii croșetate atât pentru copilași, cât și pentru mămicile acestora - genți, poșete, rucsacuri.

mamaplus

Cine sunt clienții tăi?

Clienții mei sunt prietenii, cunoscuții, apropiații. Pentru că fiecare client nou devine un prieten fidel și apropiat.

Care a fost cea mai complicată piesă tricotată, cât timp ți-a luat să o realizezi și cât a costat?

Nu am articole complicate. Mă străduiesc să creez lucruri practice și absolut necesare. Poate o plăpumioară tricotată care îmi ia cam 3-4 săptămâni. Dar eu tricotez în timpul liber, nu am un orar de x ore de lucru pe zi, așa că e greu de spus... Prețul este unul accesibil, iar cel mai scump articol costă cam 600 de lei.

Cum te pot găsi potențialii clienți?

Nu am un magazin fizic. Am o pagină de Facebook și un profil pe Instagram. Așa sunt de găsit. Pe internet clientul și plasează comanda.

Cu ce piese tricotate planifici să-ți mai surprinzi clienții?

Am multe planuri de creație! Îmi doresc să fac mai multe articole pentru bebeluși și copilași - body, salopete, pantalonași, bluze, fuste, jachete.

mamaplus