Călduroase, moi și pufoase, hăinuțele croșetate sunt perfecte pentru copilașii care adoră să stea pe-afară în zilele reci de iarnă. Fiind inspirată de propriul fiu, Alexandra a început să croșeteze salopete, căciuli și pături pentru cei mici. Haideți să-i aflăm povestea și să-i admirăm creațiile realizate cu multă dragoste și grijă!

mamaplus

Cu ce te-ai ocupat până la etapa în care ai început să croșetezi?

Acum sunt în concediu de maternitate, însă, înainte de a deveni mamă, am obținut diploma de master la Universitatea Tehnică a Moldovei, Inginerie și Management în Electronică și Telecomunicații.

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

Am început să tricotez fiind însărcinată. Mi-am dorit să creez o păturică drăguță pentru viitorul meu fiu. Ideile le căutam pe Pinterest, iar după prima păturică, nu m-am putut opri. Mai târziu, au urmat căciulițele, botoșei și alte lucruri călduroase pentru copii.

mamaplus

De unde te inspiri atunci când creezi o nouă lucrare?

Găsesc mai multe idei și inspirație pe Instagram. De asemenea, comunic cu mai multe meșterițe din Moldova și din alte țări.

Ce piese croșetate putem găsi în atelierul tău?

Asortimentul este divers, orice dorință a clientului este binevenită. Tind mereu să încerc ceva nou. Totuși, prefer hăinuțele pentru bebeluși.

Cine sunt clienții tăi?

Mămicile care își doresc pentru copilașii lor piese cât mai frumoase și calitative. La începutul acestei activități, prietenele îmi erau cele mai fidele cliente.

mamaplus

Care a fost cea mai complicată piesă croșetă și cât timp ți-a luat să o realizezi?

Îmi place enorm ceea cu ce mă ocup și nu pot spune că am întâmpinat unele dificultăți sau că ceva a fost complicat. Sunt piese care ocupă mai mult timp. Posibil a fost primul pulover, pe care ulterior l-am dăruit unei persoane dragi.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Toți cei care-și doresc o hăinuță sau un accesoriu croșetat, îmi pot scrie pe paginile de Facebook sau Instagram.

Cu ce piese croșetate planifici să-ți mai surprinzi clienții?

Am multe idei, care apar în fiecare zi. Trebuie să țin pasul cu inspirația mea. Ce pot spune cu siguranță, vor fi lucrări pentru copilași. Toate aceste căciulițe drăguțe, botoșei, salopete m-au cucerit!

mamaplus