mamaplus

Ești în căutarea unei ținute vaporoase de vară? Creatoarea Diana Hamâc îți vine în ajutor

0
//
14.06.2020

Dacă ești o femeie cochetă, căreia îi place să-și pună în valoare silueta prin intermediul rochiilor și bluzelor romantice, creatoarea Diana Hamâc te poate ajuta să-ți găsești una potrivită. Tânăra creează haine vaporoase, cu umerii dezgoliți, numai bune pentru zilele fierbinți de vară.

mamaplus

Când ai descoperit că designul e vocația ta?

Cred că designul pentru mine este mai degrabă un hobby și o pasiune pe care o am de mică decât o vocație. Mereu mi-a plăcut să mă îmbrac frumos, să am diverse haine în garderobă, iar când eram mică am cochetat cu modelingul. Așa că, pot spune că mereu am fost la curent cu ce se poartă și ce nu.

De cât timp ai avut nevoie pentru a dezvolta propriul brand?

Pentru a dezvolta propriul brand e nevoie să fii original și ușor de remarcat. Astfel, cu multă muncă și dedicație, uneori cu sacrificii, am mers înainte pentru a vedea un rezultat frumos și zâmbete pe fețele persoanelor care au făcut o comandă la noi. Am fost plăcut surpinsă să primesc mesaje de la fete care au primit bluze și rochii în dar de la prietenii lor și după aceasta deja au devenit cliente fidele. Cred că foarte mult contează atitudinea pe care o ai față de lucrul și oamenii cu care interacționezi.

Cărui tip de cliente te adresezi?

Iubitoarelor de ținute romantice și vaporoase, cu umeri dezgoliți și volane jucăușe. Amatoarele stilului clasic și sobru, de asemenea, pot găsi piese vestimentare pe placul lor. Orice femeie poate fi parte a #dhdsquad. Pentru că fiecare dintre noi merită să îmbrace o ținută personalizată.

mamaplus

Faci doar haine la comandă?

În mare parte da, dar avem și câteva unități în mărimi standarde mereu în stock.

Care sunt prețurile, în medie, a unei ținute create de tine?

Fiecare ținută este cusută după măsurile clientei, iar pentru a afla prețul uneia e nevoie doar să ne scrie un mesaj.

Ții cont de tendințe atunci când faci o haină?

Cu siguranță. Analizez ce culori vor fi în tendințe, însă rămân fidelă stilului DHD când creez ceva nou.

Ce părere ai despre stilul moldovencelor?

Nouă, femeilor din Moldova, ne place să ne îmbrăcăm frumos. Cel puțin fetele ce poartă ținutele DHD sunt cele mai stilate.

Care sunt planurile tale pentru viitor?

Să continui să creez ținute care să ajungă în cât mai multe țări de pe glob.

mamaplus