În concediul de maternitate, Elena și-a găsit activitatea de vis, care-i aduce plăcere și un venit stabil. Tânăra mămică tricotează pături moi, plăcute la atingere, potrivite pentru bebeluși încă din primele zile de viață. Păturile pufoase și colorate pot fi cadoul perfect pentru  un copil sau un adult căruia vrei să-i faci somnul mai plăcut și mai dulce.
 

mamaplus

Când ai început să împletești pături și cum ți-a venit ideea?

Am început să fac pături la comandă în urmă cu aproximativ jumătate de an. Când sora mea a aflat că sunt însărcinată, mi-a tricotat o astfel de pătură. Mi-a plăcut atât de mult încât am rămas impresionată și am decis să încerc și eu. Mi se pare că fiind însărcinată, chiar ies articole create „cu dragoste”.

Cât timp necesită împletirea unui produs?

Pentru crearea unei pături pentru un nou-născut,  lucrez câteva ore, timp de 3 zile. Când faci ceea ce-ți place, timpul zboară neobservat și cu plăcere.

Ce tip de materie primă folosești la crearea păturilor?

Fiecare pătură este tricotată cu fire Alize Puffy. Acest fir este extrem de moale, pufos și plăcut la atingere. Iar cel mai mare avantaj: este hipoalergenic! Aceste fire sunt potrivite pentru nou-născuți și persoanele cu pielea foarte sensibilă.

Cât costă, în medie, o păturică pentru bebeluși?

Pătura poate fi realizată în orice dimensiune și culoare. Cea mai populară mărime pentru un nou-născut este 85*85 și costă 500 de lei. O astfel de pătură poate fi folosită și pentru externarea, ceea ce este foarte convenabil.

mamaplus

Unde putem admira lucrările tale?

Toate lucrările și modelele de pături pe care le puteți comanda, pot fi văzute pe pagina de Instagram: Kroshka_md.

Ce planifici să mai creezi în viitor, pentru a-ți mări colecția?

În viitor, planific să creez și o colecție de căciuli.

Ce sfat le-ai putea oferi mămicilor care-și doresc să înceapă o activitate creativă?

Cred că această activitate este foarte potrivită pentru mămici. Nu te desparți de copilul tău și creezi ceva minunat, care să le facă fericite pe alte mămici. În plus, o astfel de muncă este foarte creativă, distrage atenția de la treburile casnice și aduce venit.

Sursa: Mamaplus.MD