Fiecare mamă își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Pornind de la această idee, Elena Antonovici a creat greenchef.md, o afacere sănătoasă și delicioasă. Fiul ei, în vârstă de 10 ani, adoră dulciurile, iar pentru a-i satisfice preferințele, tânăra mămică a produs o gustare 100% naturală, fără zahăr și coloranți: pastilata din fructe.

Dacă te numeri și tu printre mămicile care evită să cumpere tot felul de dulciuri nesănătoase din comerț, pastila din fructe e cea mai bună alternativă pentru copilul tău!

mamaplus

Cum a apărut ideea creării greenchef.md?

Conceptul a apărut din dorința de a crea ceva sănătos și gustos pentru băiețelul meu, care este un foarte mare iubitor de dulciuri. Mereu eram în căutarea gustărilor sănătoase pentru familia mea, dar în comerț nu găseam ceea ce îmi doaream (fără E-uri, coloranți, fără zaharuri, stabilizatori și ulei de palimier). Fiind în căutări permanente, am găsit un articol despre pastilă și beneficiile ei. Mi-a apărut un interes foarte mare față de această  gustare. Așa a început călătoria mea în crearea acestei gustări delicioase și plină de beneficii.

Cine ți-a susținut ideea de la bun început?

Familia mă susține în tot ceea ce fac. Deși la început păreau foarte sceptici, pe parcurs s-au convins că este o idee foarte bună, gustând din ceea ce am creat.

mamaplus

Ce conțin pastilatele sănătoase?

De fapt Pastilata este același fruct, doar cu o altă consistență. Fructul este pasat și deshidratat la temperaturi joase, astfel păstrând toți nutrienții. Unicul îndulcitor pe care-l folosesc la necesitate este mierea.

De unde procuri fructele pentru crearea pastilatelor?

Toate fructele sunt achiziționate de la producătorii autohtoni. A durat mult timp până când am găsit un furnizor de încredere.

Aveți în plan să faceți și pastilate din legume?

Cu siguranță, în viitorul apropiat va apărea o diversificare a asortimentului @greenchef. Vom avea pastilata și din legume, și din fructe uscate.

mamaplus

De la ce vârstă pot fi consumate și care ar fi beneficiile lor?

Pastilata poate fi dată copiilor de la vârsta de 8 luni. Însă este important ca cel mic să nu fie alergic la fructul din care se prepară pastilata sau la mierea de albine care se foloseşte în calitate de îndulcitor.

Pastilata păstrează 97% din vitaminele din fructe, iată de ce este atât de benefică, mai ales în perioada toamnă-iarnă.

Câte combinații de gusturi există?

La moment sunt 9 combinații de gusturi de pastilă: măr, prună, piersică, cocos, zmeură, nucă/măr/scorțișoară, caisă, ghimbir/lămâie/miere, pepene verde.

mamaplus

Care este prețul unei cutii cu delicii sănătoase?

Cutia cu 8-9 combinații de gusturi, cu masa de 200 de grame costă 130 de lei.

Ce surprize să mai așteptăm din partea greenchef.md?

Pregătim foarte multe surprize, dar mi-aș dori deocamdată să le țin în secret. (zâmbește) Vă asigur că clienții noștri vor fi răsfățați din plin!

mamaplus