Irina este meșterița care poate transforma orice colțișor în unul magic, datorită decorațiunilor pe care le făurește. În ajunul sărbătorilor de iarnă, aceasta a creat o colecție impresionantă de obiecte care să ne înfrumusețeze locuința.  De la jucării pentru brad personalizate până la calendare din lemn, sfeșnice și cutiuțe originale, pe toate le găsești la Bray's.

mamaplus

Cum împodobim în acest an pomul de Crăciun?

În fiecare an împodobirea devine tot mai creativă și nu mai cred în tendințe, este ceva foarte individual. Dar urmărindu-i pe cei mai celebri designeri de vitrine și brazi, aș putea spune că sunt câteva direcții indecise: glamour, eco-natural, flowers and animals, dulciuri. Cu siguranță, zăpada și luminițele sunt obligatorii. Decorațiunile personalizate sunt la mare căutare!

Cum trebuie să arate masa de Crăciun?

Masa de Crăciun trebuie să fie deosebită și poate fi împodobită cu lumânări, conuri, crenguțe de brad, mere roșii, crengi naturale.

Cât de importante sunt decorațiunile în crearea unei atmosfere feerice în locuință?

Micile decorațiuni creează tot farmecul, acestea fiind extrem de importante. Decorarea locuinței începe de la ușa de la intrare, pe care se agață coronița de Crăciun, fiecare geam decorat cu luminițe, bradul central din locuință, care poate fi însoțit de brăduți mai mici.

mamaplus

De ce ar trebui să optăm pentru decorațiuni create hand-made?

Decorațiunile hand-made aduc multă căldură, sunt create cu dragoste și transmit dragoste. De asemenea, lucrurile făcute manual sunt irepetabile și unice. Cumpărând în fiecare an astfel de decorațiuni, poți crea o colecție de excepție și amintiri prețioase pentru urmașii tăi.

Cu ce decorațiuni ne surprinzi în acest an?

În fiecare an venim cu decorațiuni noi, care pot fi asortate între ele. Gama caldă: roșul clasic și aurul sunt obligatorii: am creat seturi din globuri și brăduți.

Paleta pastelată este la mare căutate și arată foarte delicat, de aceea am creat decorațiuni de un roz pal și bleu deschis. Avem și seturi de fulgi, ca în fiecare an.

Am reîntors și jucăriile copilăriei: soldăței, balerine, îngerași, omuleți de zăpadă, toți personalizați, pictați manual pe lemn. Au fost vândute toate în primele 5 zile.

Cum ar putea să-și decoreze casa cei cu un buget restrâns, dar care-și doresc să simtă magia sărbătorilor?

Jucăriile făcute manual au preț înalt, dar ele pot fi confecționate acasă, din cele mai simple obiecte: crenguțe din pădure, nuci aurite, ghinde presărate cu străluci, mere mici și roșii, fulgi de hârtie, flori confecționate manual. Este un proces creativ și imprevizibil, iar rezultatul final poate fi unul surprinzător.

mamaplus