Larisa și Bogdan sunt mamă și fiu, care cu pași mici, dar siguri încearcă să pună pe roate o afacere frumoasă. Cei doi creează diverse lucrări în tehnica macrame, numai bune de decorat locuința sau de purtat în calitate de bijuterii.
 

mamaplus

Cine stă în spatele paginii issa.macrame?

Eu sunt Bogdan, administrez pagina și public lucrările mamei mele, Larisa, care împletește aceste produse minunate.

Cu ce scop ați creat această pagină?

Inițial, produsele erau create pentru a fi dăruite rudelor și prietenilor, după care, într-o zi, am vrut să le împărtășesc și altora. Am văzut că sunt puțini oameni care lucrează în această tehnică în Moldova și am ajuns la concluzia că merită să încercăm.

Când și cum ați decis să transformați această pasiune în ceva mai mult?

Am văzut că sunt oameni cărora le plac produsele create în stil macrame și am decis să încercăm să creăm la comandă.

Din ce materie primă sunt realizate lucrările?

Lucrările sunt făcute din șnururi, sfori, fire răsucite și fire de poliester. Acum au apărut în vânzare o mulțime de materiale pentru macrame, s-a extins paleta de culori și diametrul, iar pentru fiecare produs poți alege șnurul sau funia care ți se potrivește personal.

mamaplus

Prin ce se deosebesc de decorațiunile interioare ce se vând în magazine?

În primul rând, sunt diferite prin faptul că sunt create manual, e depusă multă dragoste în fiecare fir, pe când decorațiunile din magazine sunt realizate de cele mai multe ori la mașini. De asemenea, lucrările noastre pot fi modificate în timpul împletirii, după preferințele clientului. 

Ce lucrări ați creat până acum și ce urmează să mai lansați?

În prezent, lucrările sunt realizate într-un singur exemplar. Facem de la produse pentru decorarea locuințelor, cum ar fi panouri pentru bucătărie, pentru dormitor, diverse ghivece pentru flori, rafturi, genți până la așa-numitul micro-macrame sau produse - bijuterii: cercei, coliere, brățări. Avem multe planuri și ambiții, important este să ne facem timp pentru a le realiza!

Cum putem face rost de lucrările voastre?

Pentru a realiza o comandă, îmi puteți scrie un mesaj pe pagina de Instagram: issa.macrame. Livrăm în toată Moldova.

Cât de departe vă doriți să ajungeți cu acest proiect?

Ne dorim ca lucrările noastre să aibă succes și să aducă bucurie, precum și să fie solicitate. Vrem ca produsele să creeze o atmosferă confortabilă în locuințele tuturor celor care le vor achiziționa.