mamaplus

Sabina Efros: ”Primele două nașteri au fost atât de traumatizante, încât am decis să nasc acasă”

-
//
14.03.2022

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, invitata noastră specială este bloggerița și mama a trei copii, Sabina Efros. Eroina noastră iese din tipare prin modul său de viață și educația pe care le-o oferă copiilor săi: Jesus, Ronald și Siena.

Întrucât familia Sabinei este vegană, pe pagina ei de Instagram poți găsi o mulțime de rețete din această categorie. Tânăra mămică a avut parte de o experiență inedită, pentru că cel de-al treilea copil al său a fost născut acasă.

În această emisiune, Sabina își împărtășește propria experiență privind nașterea în condiții casnice și în maternitate, precum și avorturile spontane pe care le-a suferit în trecut. Bloggerița ne mai dezvăluie și cum a ales prenumele copiilor săi, ce înseamnă pentru ea alăptarea în tandem și de ce și-a propus să apeleze la homeschooling.

Tot în această ediție, medicul nutriționist Maria-Victoria Racu ne sugerează ce putem face dacă cel mic refuză să mănânce legume, iar psihologul Veronica Cumpănă vine în ajutorul părinților care se întreabă ce-i de făcut în cazul în care copilul este agresat la grădiniță sau la școală.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova