Thumbnail
mamaplus

Jurnalista Marcela Dedin: ”Înainte să devin soție și mamică, am petrecut un an la mănăstire”

-
//
06.12.2021

Invitata noii ediții a emisiunii Mama Mia este Marcela Dedin – mamă a trei băieți și o jurnalistă de excepție, care a reușit să îmbine frumos maternitatea cu pasiunea pentru televiziune. Marcela spune că venirea unui copil în familie este o adevărată minune, iar dragostea pentru copii nu se împarte, dar se crește.

În această emisiune, cunoscuta prezentatoare TV de la noi ne povestește de ce a decis să plece la mănăstire pe când avea 20 de ani și ce a făcut-o să renunțe la această idee. Totodată, Marcela Dedin ne dezvăluie cum a suportat a treia cezariană la doar doi ani și jumătate după a doua naștere și ce i-a spus fiul mai mare atunci când a aflat că va mai avea un frățior.

Tot în această ediție Mama Mia, medicul pediatru Rodica Eremciuc ne spune cum să alegem corect vesela pentru copii, fără niciun risc pentru sănătatea lor, iar psihologul Viorica Bucșa vorbește detaliat despre dependența de jocuri video la copii și consecințele acesteia.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Tommee Tippee Moldova,  cel mai popular brand de produse pentru copii din Marea Britanie acum și în Republica Moldova.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Hipp Moldova

Thumbnail
Thumbnail