mamaplus

Diana Ivanov: ”Maternitatea nu trebuie se pună pe pauză dezvoltarea personală”

-
//
15.11.2021

Bloggerița şi antreprenoarea Diana Ivanov este invitata noastră în cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia. Diana inspiră femeile și le învață că ajutorul unei bone este doar un răgaz de linişte, plăcere şi nicidecum un motiv de frică sau îngrijorare. Povestea ei te lasă cu un postgust atât de plăcut încât găsești forțe să îți urmezi visele indiferent de orice obstacole.

În această emisiune, Diana Ivanov povestește cum e să devii mamă la 21 de ani și să dedici cinci ani pentru îngrijirea și educarea copiilor, cu ce greutăți s-a confruntat în perioada în care alăpta la sân, de ce nu are un televizor în casă și multe altele.

Tot în această ediție Mama Mia, medicul pediatru Igor Pletosu ne spune ce băuturi sunt permise copiilor până la vârsta de 3 ani. De asemenea, Diana Ivanov, în calitate de fondatoare a startup-ului kiddo.md, prima platformă din Moldova care conectează părinți cu babysitteri, oferă câteva recomandări privind alegerea unei bone potrivite pentru copilul tău și un set de întrebări cheie pe care ar trebui să le pui la interviul de angajare.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova