mamaplus

Priyanka Chopra şi Nick Jonas au devenit părinţi pentru prima oară

-
//
22.01.2022

Modelul şi actrița Priyanka Chopra şi soțul ei, interpretul Nick Jonas au anunțat că au devenit părinți pentru prima oară într-un mesaj publicat recent pe rețelele sociale. Milioane de admiratori din întreaga lume le transmit felicitări cu această ocazie frumoasă și chiar neașteptată.

„Suntem foarte bucuroşi să confirmăm că avem un copil prin mamă surogat. Vă rugăm să ne respectați viața privată în această perioadă specială, deoarece ne concentrăm asupra familiei noastre”, au scris cei doi pe Instagram.

Chiar dacă nu au menționat numele și sexul bebelușului, cert este că visul lor cel mare s-a împlinit și urmează o nouă etapă minunată în viața artiștilor.

Menționăm că Priyanka (39 de ani) și Nick (29 de ani) s-au căsătorit în anul 2018, în cadrul unei ceremonii mari pe care au organizat-o în India și care a durat trei zile la rând. Cei doi și-au început relația amoroasă în anul 2017 și s-au logodit la patru luni de la prima întâlnire.

Să știți că relația lor nu este una chiar atât de roz, pentru că au existat și momente de cumpănă între ei, cum ar fi zvonurile că ar fi fost la un pas de divorț în luna noiembrie a anului trecut. Chiar și așa, Chopra a negat speculațiile, iar o lună mai târziu a anunțat într-un interviu că este pregătită să devină mamă.