Simplu și delicios - pârjoale din conopidă cu paneer.
Proporțiile sunt cu aproximație:
- Jumătate de conopidă tăiată în florete
- broccoli – puțin (dar nu este obligatoriu
- jumătate de morcov
- paneer (brânză de Adîgheia) – jumătate din cantitatea de conopidă
- asafetida – o boaghe
- mix de condimente garam-masala (sau alt tip de condimente, în dependență de preferințe)
- sare – 1 linguriță
- făină de grâu
- ghi sau ulei de floarea soarelui
Conopida, broccoli și morcovul sunt mixate în Blender. Brânza de Adîgheia este fărâmițată cu maina. Adaugăm condimentele mixăm și adăugăm făina până când amestecul devine consistent și pot fi formate pârjoalele.
Uleiul se toarnă în tigaie și se încălzește. Apoi facem pârjoale și începem să le prăjim pe ambele părți.
Pârjoalele pot fi servite cu orez. Poftă bună!