Lista ingredientelor:
Inimi de pui – 800 gr.
O ceapă mare
Usturoi după gust
Vin roșu – 100 ml.
Modul de preparare:
1. Ceapa se prăjește la foc mediu timp de 3-4 minute
2. Adăugăm inimile de pui (preventiv acestea trebuie spălate, curățate și tăiate în jumătate). Facem focul mai mare și le prăjim timp de 8-10 minute
3. Condimentăm cu sare și piper, turnăm apă peste inimi astfel încât acestea să fie acoperite și le lăsăm la foc încet pentru 10 minute.
4. Adăugăm usturoiul mărunțit și prăjim încă câteva minute.
5. Turnăm vinul și lăsăm să se evapore alcoolul timp de 2 minute.
6. Acoperim tigaia cu un capac și înăbușim 2-3 minute.
Recomandarea gospodinei:
În calitate de garnitură perfect se potrivește pireul de cartofi sau cartofii fierți cu unt și mărar.