E clar că Andreei Marin i-a priit vacanța petrecută în Bali. Nu doar că și-a încărcat bateriile și s-a umplut de liniște și frumusețe, dar a și slăbit. Fără ca măcar să-și fi propus asta!
Abia revenită din colțul de paradis, Andreea Marin a ținut să arate urmăritorilor săi ce a mâncat ea în vacanță.
„Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacantei mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru ca mancam o porție dimineața nu am mai simțit nevoia de pâine și e plin de nutrienti de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi.
După micul dejun, a doua masa și ultima o mancam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunțând și la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simțeam nevoia, am renunțat la ea, fără efort”, a scris pe Instagram vedeta, postând și rețeta orezului, gătit chiar de bucătarii restaurantului unde a mâncat ea.
Nu e o rețetă complicată, ci doar complexă, fiind necesare și câteva ingrediente mai exotice, cum ar fi sosul de stridii. Acesta nu este însă obligatoriu.
Andreea Marin a făcut yoga, de care nu a uitat nici în aceste zile libere, de răsfăț.