Diareea este un simptom foarte neplăcut atât pentru copii, cât și pentru maturi. Aceasta vine la pachet cu dureri abdominale, vărsături și duce la o deshidratare severă a organismului. Din fericire, acum această problemă poate fi tratată ușor și sigur cu un produs de cea mai înaltă calitate.

Produsul care luptă cu diareea acută atât la copii, cât și la adulți

DIOLIN LIQUID EPSILON HEALTH este un produs medical lichid în plicuri de unică folosință, indicat pentru tratamentul oral al diareei acute și cronice și a simptomelor dureroase legate de tulburările gastro-intestinale.

Diosmectitul este o argilă naturală caracterizată printr-o structură de lamele cristaline suprapuse, care dă o putere mare de adsorbție. O astfel de putere îl face capabil să încorporeze lichidele prezente în lumenul intestinal (în plus față de toxinele bacteriene și viruși, dacă există), crescând consistența scaunului și înlăturîndu-le încet. Puterea de absorbție a diosmectitului permite, de asemenea ca DIOSMECTITE LIQUID să interacționeze cu glicoproteinele din mucoasa care acoperă peretele gastroduodenal, schimbându-și caracteristicile fizice astfel încât să formeze un gel protector împotriva hipersecreției acide și substanțelor gastrolesive, având un efect barieră împotriva mecanismelor inflamatorii.

Avantajele DIOLIN LIQUID:

  • Utilizare pediatrică de la 1 an
  • Absorbție sistematică zero
  • Fără efecte secundare
  • Nu afectează motilitatea fiziologică a intestinului
  • Potrivit pentru utilizare împreună cu soluții orale de
  • rehidratare (ORS)
  • Potrivit în caz de diaree cronică (de exemplu, după
  • chimioterapie și radioterapie)

Produsul care luptă cu diareea acută atât la copii, cât și la adulți

Doze și mod de administrare

Adulți: 1 plic de 3 ori pe zi

Copii: 6 ani: 2-3 plicuri pe zi

Bebeluși: 1 an: 1-2 plicuri pe zi

Fiecare plic se folosește o singură dată după deschiderea sa. Agitați bine plicul înainte de utilizare.

Conținutul fiecărui plic poate fi luat ca atare sau diluat într-un pahar de apă sau alte băuturi (suc, lapte). Odată ce plicul este deschis, produsul trebuie administrat o singură dată. Orice reziduu din soluție nu poate fi administrat mai târziu în timpul zilei.

Pentru bebeluși, conținutul fiecărui plic poate fi suspendat în alimentatorul de sticlă în 50 ml de apă sau amestecat cu orice altă băutură și împărțit în 2-3 doze pe parcursul zilei. De asemenea, este posibil să se dizolve DIOLIN LIQUID EPSILON HEALTH în alimentația semisolidă.

Se recomandă să administraţi  DIOLIN LIQUID EPSILON HEALTH între mese.

La copii, tratamentul diareei acute trebuie însoțit de administrarea precoce a unei soluții orale de rehidratare (ORS) pentru a evita deshidratarea.

La adulți, dacă este necesar, se recomandă să se ia o soluție de rehidratare orală (ORS) în timpul tratamentului cu DIOLIN LIQUID EPSILON HEALTH, pentru a asigura o rehidratare adecvată.