Revelionul – este o sărbătoare de familie. Iar în procesul de pregătire pentru petrecere, nu trebuie să uitați de copiii. Faceți ca sărbătoarea să fie de neuitat pentru micuți. Dar ce le place cel mai mult copiilor? Desigur – jocurile!

Vă propunem Top 5 jocuri pentru copii pentru Anul Nou.

 

Cine va primi cadoul

Ambalați cutia cu cadou în câteva folii de hîrtire – vreo 7-10. Așezați copii în cerc și includeți muzica. Până când se aude muzica, cadoul este transmis din mîină în mîină, iar când muzica se oprește, copiii încep pe rând să dezvelească cadoul. Cine va dezveli ultimul strat – primește cadoul și părăsește jocul. Acesta continuă până când fiecare dintre copii nu își va primi cadoul.

Goana după comori

Ascundeți în casă câteva cadouri (în dulap pe raft, sub canapea, etc.). desenați o hartă într-un stil al piraților. O înmânați copiilor - și înainte, în căutarea de comori! Omida

Pentru acest joc umflați câteva baloane. Numărul baloanelor trebuie să fie cu unul mai puțin decât numărul participanților. Copiii formează un trenuț, iar între fiecare dintre ei trebuie să fie câte un balon, care nu trebuie atins cu mâinile. Copiii pot fi împărțiți în 2 echipe și să organizați o competiție: cine mai mult și mai departe va dansa în așa fel.

Portretul lui Moș Crăciun

Pentru acest joc veți avea nevoie de foi de hârtie de dimensiune mare, creioane colorate sau carioci. Copiii trebuie divizați în două sau trei echipe. Participanții trebuie concomitent să deseneze portretul lui Moș Crăciun. Rezultatul va fi unul amuzant. După care, alegeți cel mai simpatic moșuleț. Puteți inventa câteva nominalizări, pentru ca niciun copil să nu rămână supărat.

Top 5 jocuri pentru copii de Anul Nou 2015

Ambalam cadourile

În joc participă câteva echipe. În fiecare echipă câte 2 copii. Echipele se întrec - cine mai repede va ambala cadoul. Fiecare copil poate lucra doar cu o mîină. Trebuie apreciată nu doar viteza, dar și aspectul exterior al ambalajului.

"Transportam portocala!"

Obiectivul acestui joc (recomandat copiilor mai mari de 5 ani) este sa se transporte o portocala intr-un grup de copii, nefolosindu-se mainile. Nu veti avea nevoie decat de o portocala si de putina sfoara/ panglica subtire.

Cele mai importante instructiuni ale jocului sunt urmatoarele:
• Jucatorii vor fi impartiti in doua echipe
• Copiii vor sta aliniati
• Participantii isi vor tine mainile la spate sau chiar li se vor lega
• Portocala va fi transportata de la gat la gat
• Daca cineva scapa portocala, jocul va fi luat de la inceput
• Prima echipa ce-si transporta portocala fara sa o scape va fi castigatoare.