mamaplus

Un sfat de aur de la Lilu pentru femeile care sunt singure de Ziua Îndrăgostiților

-
//
14.02.2020

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan are mereu numai vorbe bune pentru admiratorii săi. Dacă tot sărbătorim astăzi dragostea, iar atmosfera este ”în aer”, Lilu a zis să le dea un sfat bun femeilor care nu și-au găsit încă jumătatea și sunt singure în această zi.

”Fetelor, cine așteaptă sa primească flori de 14 februarie? Dacă nu aveți de la cine primi, cumpărați-vă singure și nu neaparat cu ocazii speciale. Una din persoanele pe care trebuie să o iubești, pentru că ai cumva de trăit cu ea o viață întreagă și de care nu poți sa te despărți sau divorțezi, ești chiar tu.
Iubește-te cu adevărat. Și atunci când o faci, inevitabil și cei din jur o vor face. Nu există broken hearts, există doar broken minds.”, spune prezentatoarea.

Vorbe de aur, nu-i așa? Până la urmă, chiar dacă nu stai bine cu iubirea în acest an, asta nu înseamnă că nu poți să te distrezi, să te bucuri de tine şi să sărbătoreşti ziua la maxim. O poți face alături de prietenele tale și va fi o petrecere pe cinste, crede-ne pe cuvânt.

Chiar dacă nu vrei să se întâmple acum sau crezi că nu se va întâmpla vreodată, toată lumea, inclusiv tu, se va îndrăgosti la un moment dat. Fii tu însuți și iubește-te pe tine în primul rând!