mamaplus

Stare de oboseală și nervozitate? Încearcă un remediu natural împotriva asteniei de primăvară

-
//
18.04.2022

După o perioadă îndelungată de temperaturi scăzute, s-ar putea să simțim o stare de oboseală acută, pasivitate și putere de concentrare redusă. Creierul nostru se descurcă mai greu în această perioadă de tranziție și, prin urmare, suntem mai vulnerabili în fața problemelor zilnice, cum ar fi programul încărcat la locul de muncă sau diverse obligațiuni financiare și familiale. În rezultat, crește gradul de iritabilitate sau, dimpotrivă, suntem deprimați și anxioși.

Așadar, de aici și până la apariția unor probleme de sănătate nu rămâne decât un singur pas și s-ar putea să ne confruntăm cu:

  • anxietate, depresie, dureri de cap și boli de inimă;
  • probleme de digestie, insomnia sau creșterea în greutate;
  • probleme de memorie și atenție.

Nu lăsa astenia de primăvară să preia controlul asupra vieții tale

Chiar dacă nu poți scăpa definitiv de astenia de primăvară, există câteva modalități eficiente care te vor ajuta să o ții sub control:

  • alimentația corectă și echilibrată, exerciții fizice efectuate cu regularitate, somn suficient și sănătos;
  • relaxare, cum ar fi yoga, masaj sau meditații;
  • hobby: cititul cărților, ascultarea muzicii și gătitul;
  • socializare;
  • la necesitate, terapie cu preparate medicamentoase.

Uneori cel mai bun ajutor în caz de astenie de primăvară sunt preparatele naturale testate în timp, care au numeroase beneficii, inclusiv soluționarea definitivă a problemei, înlăturarea simptomelor neplăcute, fără a dăuna stării generale de sănătate și funcționării normale a organelor interne.

Preparatul german TM – Heel Nervoheel este constituit pe baza de șase elemente naturale și este un sedativ eficient biologic, fără restricții de vârstă, are un profil de siguranță ridicat și poate fi combinat cu alte preparate.

Nervoheel are o formă de prezentare accesibilă

Comprimate care se administrează sublingual, de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă sau o oră după. Datorită acestor proprietăți, preparatul este utilizat pe scară largă pentru a trata copiii de la o vârstă foarte fragedă, femeile însărcinate și cele care alăptează, persoanele în vârstă și cele a căror muncă necesită o atenție și o reacție motorie și psihică sporită, inclusiv persoanele care conduc mijloace de transport.

Nervoheel – pentru o viață liniștită, sănătoasă și îndelungată!

mamaplus

Nervoheel® se utilizează în tratamentul complex al stării de epuizare generală, însoțită de tulburări nervoase, stări de neliniște și așteptare încordată, tulburări fizice legate de starea psihică (în special asociate cu sindromul menopauzal), neurastenie (o formă clinică de nevroză). Comprimatul trebuie menținut în cavitatea bucală până la dizolvare. Preparatul trebuie administrat cu 15-20 minute înainte de mese, sau cu o oră după acestea. Preparatul nu trebuie administrat în timpul meselor. Pentru a fi administrat copiilor, comprimatul poate fi triturat și dizolvat într-o mică cantitate de apă. Durata curei de tratament: 5-10 săptămâni. Doza recomandată: Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii cu vârsta sub 2 ani: 1 comprimat pe zi. Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi. Doza în debut acut al maladiei sau doza inițială: Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: 1 comprimat la fiecare 0,5–1 oră, până la 10 comprimate pe zi, după care se va continua cu doza standard. Copii cu vârsta sub 2 ani: 1 comprimat la fiecare 1–2 ore, până la 4 comprimate pe zi, după care se va continua cu doza standard. Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani: 1 comprimat la fiecare 1–2 ore, până la 6 comprimate pe zi, după care se va continua cu doza standard. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani: 1 comprimat la fiecare 1–2 ore, până la 8 comprimate pe zi, după care se va continua cu doza standard. Nu utilizați Nervoheel: - dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre componentele acestui medicament (1 comprimat conține: Substanțe active: Acidum phosphoricum D4 60 mg; Ignatia D4 60 mg; Kalium bromatum D4 30 mg; Psorinum-Nosode D12 60 mg; Sepia officinalis D4 60 mg; Zincum isovalerianicum D4 30 mg, alte substanțe sunt: lactoză monohidrat, stearat de magneziu). Acest produs medicamentos conține lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a spus că aveți tulburări ereditare rare de tipul intoleranței la galactoză, deficiență de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbție la glucoză-galactoză, nu trebuie să utilizați acest medicament. Atenționări și precauții Discutați cu un medic înainte de a administra Nervoheel. Dacă simptomele se mențin sau se înrăutățesc, este necesară consultarea unui medic sau farmacist. Reacții adverse posibile. Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. După punerea pe piață, în câteva ocazii, au fost raportate următoarele reacții adverse la persoanele care au utilizat Nervoheel: - reacții alergice. Frecvența acestor reacții adverse nu poate fi estimată din informațiile cunoscute. Acesta este un medicament. Citiți cu atenție prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului.