Temperaturile înalte de afară, produsele cosmetice din comerț și alți factori externi ar putea duce la uscarea părului copilului. Prin urmare, este necesar să folosești un remediu mai blând și natural pentru a restabili structura podoabei capilare a celui mic. Oțetul de cidru de mere poate deveni un balsam efficient, pentru că are proprietăți puternic antibacteriene, antifungice și antivirale și dezinfectează scalpul de microorganismele nocive. Totodată, curăță foliculii de păr, menține ph-ul echilibrat și întărește rădăcinile părului închizând cuticulele. Astfel părul copilului devine mai curat, mai puternic, mai strălucitor și mai sănătos. Află în continuare cum se folosește acest balsam.

Într-o sticlă cu pulverizator, se adaugă un sfert de cană de oțet de cidru de mere cu o cană de apă. Se agită bine, apoi se pulverizează pe păr și scalp, lăsând să acționeze 5 minute, apoi se clătește părul cu apă caldă.

Foarte mulți părinți au folosit această metodă și au declarat că părul copiilor este mai moale, mai strălucitor și ușor de îngrijit. Totodată, se pare că acest ingredient este eficient și împotriva păduchilor.

Șampoanele din comerț elimină uleiurile naturale din structura părului, iar renunțând la ele, reacția naturală a organismului este să producă aceste uleiuri de sine stătător. Din acest motiv, părul devine mult mai gras în primele săptămâni de la începerea tratamentului. Cu multă răbdare, veți ajunge la rezultatul dorit.