Alfa Diagnostica a lansat cu succes un nou test – imunofenotiparea limfocitelor, cu ajutorul căruia specialiștii în imunologie clinică pot evalua starea funcțională a sistemului imun celular. 

Testul este recomandat pacienților care suferă de diferite maladii cronice, infecții respiratorii frecvente, herpes recurent, febră prelungită de geneză nedeterminată, suspecție la imunodeficiențe dobândite sau congenitale, boli alergice și oncologice, pentru evaluarea tratamentul citostatic, imunosupresiv și imunomodulator.

Testul măsoară cantitativ subpopulațiile principalele de limfocite T și B din sânge și raportul lor – în total 15 parametri.

Investigația este realizată cu ajutorul tehnologiei citometriei de flux, de la Beckman Coulter (SUA).

Prelevarea sângelui se efectuează la Alfa Diagnostica, adresa: str. N. Testemițanu, 21, în fiecare zi de vineri de la 8:00 la 9:00 dimineața, cu respectarea cerințelor de pregătire – strict pe stomacul gol (12 ore fără alimentație), cu evitarea activităților fizice înainte de testare, evitarea fumatului cu 30 de minute înainte de prelevare.

Prețul investigației este de 1500 lei, termenii de executare și de primire a raportului de laborator este în decurs de 7 zile de la prelevare.

Pentru interpretarea clinică a rezultatelor testării, vă rugăm să contactați Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy – str. București, 116, programare la telefon – 022 901 100, site oficial – alergie.md.

Aflați mai multe detalii AICI.

Alfa Diagnostica – companie de diagnostic, care include un laborator medical modern și o rețea de centre de prelevare a analizelor. Este parte componentă a unui holding, care include și Alfa Biobank – bancă de țesuturi și celule umane și Oncogene – serviciu oncologic de profilare genomică completă și personalizarea strategiilor terapeutice

Adresa: Laborator central - mun. Chișinău, str. N.Testemițanu, 21
Telefon: (+373 22) 82 44 44, 078 55 44 44
E-mail: info@alfalab.md
Facebook
SIte