mamaplus

Nata Albot, mai sinceră ca niciodată: ”După ultimele două nașteri, am fost nevoită să fac asta...”

-
//
06.11.2019

Jurnalista și bloggerița de succes Nata Albot și-a împărtășit gândurile de mămică pe o rețea de socializare și a vorbit sincer despre dilema pe care a avut-o referitor la îndepărtarea părului facial – o problemă des întâlnită printre mămici.

Nata Albot mărturisește că a trecut prin anumite schimbări hormonale după ultimele două sarcini, iar”pufușorul„ de la nivelul feței sale a devenit mai dens și căpătat o nuanță întunecată, ceea ce era destul de deranjant. Chiar dacă și-a dorit mult să facă această procedură în Moldova, Nata a fost nevoită să recurgă la ajutorul specialiștilor din Canada, pentru că epilarea cu laser se face exclusiv în sezonul rece al anului.

”Permanent eram în dilema: să-l smulg sau să-l las acolo undeva să se ascundă. Păi iată că am făcut deja prima procedură. Sincer, sunt uimită, pentru că fricile mele, fobia mea de epilare cu laserul era atât de mare... Ceea ce am văzut până acum la multă lume mă stresa: erau cicatrici, pete roșii, trebuia să dai cu cremă. Mai pe scurt, eu amânam lucrul acesta cât de poate de mult. Acum am înțeles de fapt că ceea ce văzusem eu la alte femei care făcuseră procedura de epilare definitivă era de fapt făcut cu șocul electric. Or, anume după laser consecințele nu sunt atât de dureroase și nu rămân cicatrici. De fapt pielea mea are tendința de a lăsa cicatrici și mă temeam mult de lucrul acesta.”, a mărturisit ea.

Nata Albot le-a încurajat pe mămicile care se confruntă cu această problemă să facă același lucru dacă este necesar și a povestit cu lux de amănunte cum s-a desfășurat prima procedură de epilare cu laserul.

”Lucrul de care care cel mai mult mă temeam mi s-a întâmplat: ca să-mi facă procedura cu laserul, asistenta a trebuit să mă radă cu lama. Mai pe scurt, dacă simțiți că o iau razna și încep să ”mă repar” din toate părțile, vă rog foarte mult: opriți-mă! Oricum am trecut cu bine de prima ședință și sunt sigură că va fi totul în regulă. Până la urmă, fericirea nu depinde de cât păr ai deasupra buzelor.”, a mai adăugat Nata Albot în mesajul său de pe Instagram.