Dacă anul trecut hairstyliștii s-au axat mai mult pe textura naturală și coafura simplă, atunci 2021 va introduce noi culori și forme. Femeilor mai îndrăznețe le spunem din start că nuanța aquablue  va fi la mare căutare, iar doamnele care prefer mai mult coafurile elegante vor avea câteva opțiuni superbe. Vezi mai jos principalele tendințe.

Bob ondulat

mamaplus

Una dintre tunsorile populare în 2021 pentru femei este bobul ondulat. Simplu, dar sofisticat, acest bob clasic se menține de dimineață până seara. Lungimea medie și textura ondulată sunt printre alegerile de top ale tunsorilor pentru femeile din ziua de astăzi. Părul ondulat este perceput ca o caracteristică foarte feminină și romantică.

Tunsoare în scări modernă

mamaplus

Suvițele în scări își eliberează textura naturală creând un volum moale în jurul feței. Poate fi personalizat cu breton și arată grozav pe părul drept, ondulat și creț și pe orice lungime a părului: scurt, mediu sau lung.

Pixie reinventat

mamaplus

Tunsoarea Pixie pentru anul 2021 este mai scurtă decât era tunsoarea Pixie în trecut, această nouă tunsoarea având mai puțină mișcare și oferă prospețime.

Șuvițe

mamaplus

Acum vreo zece ani toată lumea purta această tunsoare. După ce a căzut puțin din top, tunsoare de tip șuvițe va avea o revenire clară în anul 2021.

Tunsoarea cascadă

mamaplus

O tunsoare foarte populară în 2021 va fi cea de tip „cascadă”, mai ales în combinație cu ombre. Această tunsoare este perfectă deoarece are o lungime medie și este foarte ușor de întreținut.

Tunsoarea Garçon

mamaplus

Popularizată în timpul celui de-al doilea război mondial, această tunsoare a reprezentat o revoluție prin masculinizarea imaginii femeilor din acea vreme. Este o tunsoare foarte confortabilă și adaptabilă, deoarece vă permite să pieptănați părul în moduri diferite în funcție de stilul dumneavoastră personal, pentru a beneficia la maximum de el. În plus, este o tunsoare ideală atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț.

Tunsoare în V pentru un tip de păr scurt

mamaplus

Tunsoarea în forma unei litere a fost și este la foarte mare căutare, însă cea în forma literei V va cuceri toate topurile în ceea ce privește cele mai cool tunsori 2021. Deși această formă este cel mai des întâlnită la doamnele și domnișoarele care au un păr cu o lungime medie, acest lucru nu înseamnă că femeile cu păr scurt sunt defavorizate! Este corect că acestea nu apelează foarte des la această tunsoare, preferând altele mult mai potrivite pentru lungimea lor, dar tunsoarea în V le va pune chipul și trăsăturile feței în valoare într-un mod în care nu multe alte tunsori vor putea.