Fiica prezentatorului Anatol Melnic și a Tatianei Melnic este o artistă desăvârșită, iar atunci când își face apariția pe rețelele sociale, în stradă sau la televizor, arată întotdeauna impecabil. Kamelia va împlini 9 ani în luna septembrie, iar până atunci se bucură din plin de vacanța de vară și călătoriile alături de părinții săi. Am răsfoit puțin portofoliul Kameliei și am selectat zece ținute minunate care cu siguranță merită atenția voastră și pot fi un model de inspirație pentru copiii voștri.

Dacă vorbim despre ținutele casual, Kamelia poate fi numită o campioană desăvârșită la acest capitol. Adoră hainele comode și neapărat colorate.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Mama Kameliei este și ea o fashionistă covinsă, fiind un exemplu bun pentru fiica ei. Iată câteva ținute mamă-fiică, demne de toate aprecierile.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Un fashion blogger veritabil este neapărat și un model cu experiență. La cei 8 ani ai săi, Kamelia Melnic știe cum să cocheteze bine cu aparatul de fotografiat, iar rezultatul este pe față.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Dincolo de pasiunea ei pentru fashion, Kamelia adoră înotul și se poate mândri cu mii de fani în mediul online. Cu siguranță o așteaptă un viitor frumos!

mamaplus