Nu este prognoza meteo... Producătorul autohton de paltoane pentru dame a dat start lunii decembrie cu premiera noii colecții menită să încălzească inimile tuturor femeilor în ajunul sărbătorilor de iarnă. Tradițional, colecția este una modernă, calitativă și executată conform celor mai înalte standarde.

Vistline este devotat atât propriilor principii cât și femeilor care apreciază stilul clasic – original și laconic în același timp, pentru că nu întrece niciodată limita bunului gust. Admirăm o colecție confortabilă și elegantă, destinată pentru diverse categorii de vârstă și potrivită pentru orice garderobă.

Anastasia Che, designerul brandului Vistline recunoaște că această colecție vine ca o încheiere logică a anului 2020 – de altfel, un an deloc ușor pentru întreaga lume:

”Acest an a fost unul deosebit. Mai mult ca niciodată, am petrecut mai mult timp acasă, alături de familie. Tocmai de aceea, colecția noastră de sărbători și promo-ul sunt dedicate anume acestei perioade feerice și nu în ultimul rând valorilor familiei.”

Dacă sunteți în căutarea unor ținute mamă-fiică, în varianta mai avansată, puteți alege cu încredere blănițele artificiale în stil Teddy, cu căptușeală călduroasă, paltoane de iarnă clasice din lână de alpaca sau paltoane oversize cu glugă și buzunare aplicate în față.

Dacă vă doriți demult un palton într-o nuanță mai deschisă, să știți că acum este momentul potrivit să-l achiziționați. Nu vă gândiți nicio secundă că veți arăta ca o cioară albă, pentru că acest trend ia amploare! Îmbrăcămintea deschisă la culoare purtată în sezonul rece este exact ceea ce trebuie.

Pentru femeile care nu pot psihologic să accepte îmbrăcămintea de culoare deschisă, avem o soluție clasică – culoarea caldă camel sau un albatru senin care să fure toate privirile celor din jur.

Trendul atemporal rămâne culoarea neagră și gri-sloată, care apropo a fost desemnată de Institutul Pantone drept una dintre nuanțele acestui sezon.

Pentru cei care își doresc un strop de culoare și diversitate în garderobă, Vistline aduce printuri superbe și actuale cum ar fi carourile sau ”talpa-gâștei”.

Vizitați magazinele Vistline, probați noutățile sezonului și bucurați-vă de o iarnă confortabilă:

Chișinău:

  • CC Zorile, str. Calea Ieșilor, 8, etajul 2; Telefon: 068 333 785
  • CC Unic, bd. Ștefan cel Mare, 8, etajul 3; Telefon: 060 433 373

Foto: OLYA ILASCO
Îmbrăcăminte și accesorii: Benetton 

Vistline pe Instagram