Îți dorești ca fetița ta să arate mereu impecabil și să aibă cele mai creative coafuri? Nu îți fă griji în privința timpului, pentru că ideile de mai jos se realizează foarte rapid! Cu doar câteva bentițe, clame mici și mini elastice, vei crea cele mai frumoase coafuri. Micuța ta va fi gata în doar câteva minute, iar complimentele celor din jur vor fi pe măsura așteptărilor. Să trecem la treabă!

”Panglici jucăușe”

mamaplus

Pentru a realiza această coafură, veți avea nevoie de 8 mini elasticuri în formă de bentițe (sau ce vă place mai mult). Separați părul în două părți egale. Separă fiecare parte în opt porțiuni egale. Fiecare cosiță trebuie prinsă cu câte o bentiță. Pe final, prinde și capetele în interiorul bentiței de jos.

”Domnița cu bentițe„

mamaplus

Chiar dacă pare a fi o coafură dificilă la prima vedere, te asigurăm că nu este așa! Vei avea nevoie de câteva mini elasticuri și trei bentițe. Urmărește instrucțiunile din filmulețul de mai jos și surprinde-ți fetița cu o coafură superbă!

”Romanița veselă”

mamaplus

Fetițele adoră coafurile, chiar dacă uneori nu prea au răbdare să aștepte rezultatul final. Încearcă să-i explici că acel rezultat merită toate așteptările și efortul depus. Ei bine, următoarea coafură este la fel de simplă precum cele de mai sus. Vei avea nevoie de câteva elasticuri colorate și, bineînțeles, un elastic mai mare în formă de romaniță. Instrucțiunile le găsești în filmulețul de mai jos.

Vezi mai multe idei de coafuri pentru fetițe accesând acest LINK.