Există o regulă care se pare că este valabilă pe veșnicie: la ocazii, în zile speciale, niciodată nu vei da greș cu o rochie neagră. Bun, așa este și funcționează. Dar parcă de Revelion nu prea e potrivită… Eleganța ca eleganța dar mai e vorba și de starea de spirit cu care intrăm în Noul An, nu-i așa? Hai să îți dăm o idee bună: alege să porți în noaptea de Anul Nou o culoare care se potrivește stilului tău dar și dorințelor tale.

Albul pentru pace

Poate că nu știai, dar albul este cea mai populară culoare în Brazilia pentru noaptea de Revelion. Bine, aflându-se în emisfera sudică și fiind vară acolo, pare să aiba sens. Oricum, „culoarea' albă este a păcii, și dacă asta îți dorești, asta poți purta. Sau, dacă vrei o variantă mai modernă, poți alege argintiul.

Roșu pentru pasiune

Nu degeaba se spune că în noaptea de Anul Nou, dacă vrei să ai parte de dragoste e musai să ai la tine ceva de culoare roșie. În general este ales un articol de lenjerie, care să rămână ascuns privirilor dar să respecte tradiția aceasta. Ei bine, de ce nu o rochie de culoare roșie? Sau o pereche de pantofi la care să asortezi rujul?

Roz pentru succes financiar

Rozul se poate lăuda cu multe nuanțe. Trebuie doar să îl cauți pe cel care ți se potrivește. E adevărat  că mai contează și vârsta, dar chiar și așa există opțiuni: de la tinerescul roz neon la „așezatul' roz prăfuit sau la cel „somon'. Așa că dacă în 2020 îți dorești succes și prosperitate financiară, rozul este o alegere excelentă, fiind culoarea care o măgulește pe cea care o poartă.

Maro ciocolatiu pentru stabilitate

Revelionul este o ocazie rară când purtarea unei culori poate influența viitorul. Dacă simți că ai nevoie de stabilitate în viața ta în anul următor, poartă cu încredere maro ciocolatiu. Iar dacă accesorizezi cu auriu este pur și simplu perfect!

Galben pentru prosperitate

Galbenul este culoarea perfectă atunci când vrei să ieși în evidență. Nu ai nicio șansă să treci neobservată dacă porți galben. Există atât de multe nuanțe încât sigur o vei găsi pe cea în acord cu pielea ta. Vrei prosperitate în 2020? Pune accent pe galben!