Există atât de multe stiluri diferite de boburi încât nu le poți număra! Sliced Bob, care va fi în vogă anul viitor, este o tunsoare care are nenumărate avantaje, deoarece se poate adapta tuturor tipurilor de păr, tuturor formelor feței și tuturor stilurilor.

„Sliced ​​​​bob” nu este altceva decât o încrucișare perfectă între un bob până la umeri și un bob până la bărbie.

Bobul „feliat” este un bob conic, tocit. Cu forma sa dreaptă cu efect rebel, este o coafură care va da volum părului. Această tunsoare se termină la linia bărbiei, dezvăluind ceafa și evidențiind linia maxilarului, pentru un rezultat foarte glamour.

mamaplus

Șuvițele din față sunt puțin mai lungi decât cele din spate, pentru a da o mișcare foarte trendy, fără a adopta un bob adânc. Aceasta este o coafură ideală pentru fanii combo-ului dezordonat. Cu puțin efort, este o tunsoare care este foarte ușor de coafat datorită aspectului său conic și rebel.

Pentru ce tip de păr se potrivește?

Ideală pentru părul fin, această coafură redă eficient volumul și mișcarea chiar și părului drept. Nu este recomandat să porți sliced bob dacă ai părul creț, deoarece va dura mai mult să îți coafezi părul dimineața pentru a obține un efect delicat.

mamaplus

Această coafură va permite părului să crească înapoi fără a pierde această mișcare, deci este un compromis perfect pentru a păstra această coafură pentru o lungă perioadă de timp! Important este să apelezi la un haistilist bun, care va putea crea un efect stratificat delicat și amestecat.