Încă din clipa în care afli că ești însărcinată viața ta prinde o altă culoare, iar maternitatea în general este menită să aducă o mulțime de schimbări. Începând cu faptul că devii mai grijulie și mai răbdătoare și continuând cu dragostea pentru copil, maternitatea e o aventură frumoasă. Totuși, în tot acest amalgam de trăiri intense și emoții nu ar trebui să uităm de femeile din noi, să căutăm acea motivație de a rămâne sexy chiar și atunci când această misiune pare imposibilă. Poți găsi inspirație în femeile din jurul tău care sunt și ele mămici și au demonstrat că maternitatea și feminitatea merg mereu mână în mână.

Ina Chișlaru

mamaplus

Mamă a trei copii, antrenoare de fitness și prezentatoarea emisiunii Mama Mia, Ina Chișlaru, știe cu adevărat ce înseamnă motivație, pentru că de-a lungul experienței sale de mamă a avut și ea parte de tot felul de metamorfoze – atât fizice cât și emoționale. Acum Ina este o sursă de inspirație pentru mii de femei de la noi și știe bine cum să le determine să obțină o formă fizică de invidiat.

Inesa Voscoboinic

mamaplus

La aproape un an de când a adus pe lume o fetiță, prezentatoarea TV Inesa Voscoboinic arată minunat! Chiar dacă diastaza abdominală îi cam dă bătăi de cap, Inesa spune că sportul și alimentația corectă o ajută să se mențină în formă.

Natalia Gordienko

mamaplus

Într-o postare recentă pe o rețea de socializare, interpreta Natalia Gordienko a făcut o mărturisire foarte sinceră și a spus că frumusețea nu are limite, mai ales pentru o mămică artistă. Chiar dacă în timpul sarcinii a adăugat câteva kilograme în plus, Natalia a slăbit datorită alimentației echilibrate și a antrenamentelor de pilates și yoga.

Lilu Ojovan

mamaplus

Mamă a două fete minunate, prezentatoarea TV Lilu Ojovan își etalează corpul bine sculptat doar pe litoral și pentru că vacanța din vara asta este sub semnul întrebării, o admirăm într-o imagine din vara anului trecut. Lilu adoră ședințele de pilates și mâncarea sănătoasă.

Ina Ciobanu

mamaplus

Fondatoarea Clubului Voluntarilor din Chișinău și tânăra mămică Ina Ciobanu, cunoscută celor de pe Instagram ca Инна Ч., are o pasiune aparte pentru sport și știe cum să-și motiveze urmăritoarele cu exerciții și sfaturi utile. O mămică frumoasă și foarte activă!

Gloria Gorceag

mamaplus

Prezentatoarea TV, interpreta și mămica Gloria Gorceag s-a mândrit mereu cu o siluetă frumoasă, iar recent a publicat câteva poze sexy și feminine în același timp care atrag toate privirile. Gloria spune că deși a adăugat câteva kilograme în sarcină, le-a dat jos destul de rapid, pentru că viața de mămică este destul de solicitantă și mai ales dinamică. Menționăm că micuțul ei Leo va împlini vara asta 2 anișori.

Rodica Rusu

mamaplus

Prezentatoara emisiunii Mama Mia, specialista în Relații Publice și mămica unui băiețel adorabil de 4 ani, Rodica Rusu, știe bine cum să îmbine frumos maternitatea și feminitatea. Ea spune că cele mai frumoase femei sunt cele care zâmbesc sincer. Totodată, Rodica știe cum să-și inspire urmăritoarele de pe Instagram să facă multă mișcare, să gândească pozitiv și să-și permită mici răsfățuri pentru corp și suflet.

Tatiana Heghea

mamaplus

Mama a doi copilași dulci și interpreta Tatiana Heghea este adepta modului sănătos de viață și are mereu acea doză de motivație necesară pentru fiecare femeie care o urmărește pe rețelele de socializare. În perioada de carantină Tatiana a practicat sportul în casă și alergatul de dimineață. Rezultatele sunt pe față!

Silvia Petrov

mamaplus

Prezentatoarea TV Silvia Petrov a devenit mămică în luna noiembrie a anului trecut și pentru că a avut grijă mereu să fie în formă, la doar două luni de la naștere a publicat câteva imagini fierbinți de pe plajele din Maldive. Tânăra mămică știe cum să se alimenteze corect și spune că asta e unul din secretele ei de frumusețe.

Daniela Ciocanu

mamaplus

Daniela a fugit de iarna de acasă și viroze și a petrecut câteva luni în Bali, alături de întreaga familie și micuța ei Miranda. În amintirea vremurilor de atunci, avem și o imagine care demonstrează munca Danielei din sala de sport. În perioada carantinei, prezentatoarea TV face sport acasă, iar exercițiile și activitățile ei zilnice pot fi urmărie pe pagina ei de Instagram.