mamaplus

Cum să obții un păr plin de volum? Trucuri pe care trebuie să le știe fiecare femeie

0
//
12.10.2021

Mereu ți-ai dorit să-I conferi podoabei tale capilare mai mult volum, însă orice încercări s-au încununat cu eșecuri? Hairstilistul Rossano Ferretti a dezvăluit câteva trucuri pentru păr voluminos care au efect garantat și ar trebui să le încerci și tu dacă îți dorești același lucru.

Într-un efort de a-și perfecționa tehnica, hairstilistul și-a dat seama că trebuie să creeze cele mai bune produse de coafură pentru a oferi cele mai bune servicii. Rossano este un maestru al volumului și iată sfaturile sale pentru a obține un păr cu volum fără a provoca dureri de cap.

Puterea tunsorii

Obținerea unui păr cu volum care durează toată ziua cu același efect ca după părăsirea salonului este o provocare, mai ales pentru părul cel mai fin și drept. Dar Rossano Ferretti propune metoda sa de la începutul carierei sale. De aceea nu este surprinzător faptul că este un expert remarcabil în domeniu. Primul pas pe care trebuie să-l urmăm atunci când vorbim despre volum este tunsoarea: fără una bună, chiar și cel mai bogat păr poate fi plat și lipsit de volum. Expertul spune că trebuie să mergeți la un hairstilist grozav. Și face aluzie la metoda sa: cunoscută drept tunsoarea invizibilă, în care căderea naturală a părului este respectată și o face să se miște frumos.

Importanța spălării

Odată ce tunsoarea este adecvată pentru a atinge volumul dorit, Rossano continuă să explice importanța modului în care îngrijim părul. „Aș recomanda să nu vă spălați prea mult părul, deoarece riscați să îndepărtați uleiurile naturale, forțând glandele sebacee de pe cap să producă și mai mult ulei, lăsându-vă părul plat și dificil de ridicat.”. Frecvența spălării, cu produsele adecvate și educarea părului puțin câte puțin, ar trebui să se facă de aproximativ două sau trei ori pe săptămână, explică el.

Pentru a păstra volumul părului pe toată durata zile, folosește șamponul uscat, dar nu orice formulă. Caută un produs care nu-și usucă scalpul și îl albește.