mamaplus

Cum poți îndepărta oja fără să folosești acetonă. Trucuri utile pe care le poți încerca acasă

-
//
15.11.2022

Aceste trucuri simple te vor ajuta în situațiile în care ai rămas fără acetonă acasă. Unghiile nu vor avea de suferit, iar tu te vei putea ocupa de manichiura ta, spun specialiștii. Dacă și tu ai fost pusă în situația de a-ți curăța unghiile, iar ulterior ai realizat că nu mai ai acetonă, atunci acesta este articolul potrivit pentru tine.

Poți să folosești spirt

Dacă te întrebi cum poți îndepărta oja fără să folosești acetonă, specialiștii te sfătuiesc să o înlocuiești cu spirtul. Spirtul sau dezinfectantul de mâini pot fi duă modalități utile de a îndepărta lacul de unghii. Spirtul trebuie aplicat pe o cotonetă sau un tampon de bumbac.

Lasă-l pe unghii să acționeze timp de aproximativ 10 secunde, iar apoi freacă ușor înainte și înapoi. Specialiști în frumusețe spun că acest truc te poate ajuta să-ți cureți unghiile cu ușurință. Află mai multe și despre efectul ojei asupra unghiilor tale. Uite cât de des este indicat să o folosești.

Oțetul și sucul de portocale ar putea fi de ajutor

Pare greu de crezut, dar acest mix extraordinar te-ar putea ajuta să îndepărtezi oja de pe unghii. Conform publicației Martha Stewart.com, tot ce trebuie să faci este să amesteci oțetul tău favorit cu puțin suc de portocale.

Aciditatea acestor ingrediente te poate ajuta să ajungi la o soluție naturală de îndepărtare a ojei de pe unghii. Tot ce trebuie să faci este să înmoi o cotonetă în această soluție, iar apoi să-ți freci unghiile timp de 10 secunde.

Încearcă să folosești sucul de lămâie

Nu doar oțetul și sucul de portocale pot face minuni, ci și sucul de lămâie, Ling Lin, expert în frumusețe, susține că sucul de lămâie poate îndepărta cu ușurință oja de pe unghii. Tot ce trebuie să faci este să tai o felie de lămâie și să o lași pe unghii pentru a acționa.

Ulterior trebuie să freci ușor cu o cotonetă. Dacă oja nu este de cea mai bună calitate, aceasta ar trebui să se îndepărteze cu ușurință.

mamaplus