mamaplus

Silvia Petrov, despre relația cu fiica ei: ”Îmi face peri suri, dar mă topesc după ea!”

-
//
21.10.2021

Când ai copil cu caracter în casă, te faci automat expert în psihologie, parenting și orice e legat de acest subiect, pentru că n-ai cum să dai greș. Copiii nu iartă și nu uită nimic. În arsenalul mămicilor cu experiență poți găsi tot felul de șiretlicuri nebănuite care funcționează ca o baghetă magică, dar pe care trebuie să le gestionezi cu o mare îndemânare, pentru că altfel o dai în bară și n-ai nicio scuză. Am vrut să ne informăm din prima sursă și am stat de vorbă cu Silvia Petrov, mamă de fată cu caracter.

Aris Rosalie a împlinit doi anișori în data de 19 octombrie și cu această ocazie părinții au decis să-i facă o surpriză frumoasă, chiar dacă nici de data asta nu s-a putut fără lacrimi...

”Am fost la Odesa, la Delfinariu. Aris adoră animalele ca și mine. Chiar le iubește prea mult. A plâns când a trebuit să plecăm de acolo. I-a atins, a bătut din palme și striga de fericire în timpul showului. Tot de ziua ei am organizat și o ședință foto, unde i-am adus un iepuraș dresat pe care îl sorbea din priviri.”, ne-a relatat Silvia Petrov.

Ca să vă convingeți că a fost o experiență emoționantă, avem și niște imagini de la fața locului.

mamaplus
mamaplus

Apropo, Aris adoră zborul cu avionul. A început să practice această activitate încă în primele zile de viață, iar de la vârsta de 6 luni zboară și cu avionul Cessna alături de părinți și piloți profesioniști de la noi.

”I-am luat tot echipamentul necesar pentru siguranța ei în zbor. Face și nazuri. De obicei face scandal că vrea la manșă.”, mai spune tânăra mămică.

mamaplus

Deși viața de mamă nu-i floare la ureche, Silvia o adoră pe Aris Rosalie

N-am ezitat să o întrebăm cum se descurcă în momentele în care caracterul micuței se manifestă în toată splendoarea lui.

”Îmi face peri suri, dar mă topesc după ea! O pun mereu să aleagă, A sau B. Mereu doar două variante. Îi explic, aproape în șoaptă, chiar dacă strigă, și în câteva secunde se prinde și mă ascultă atent. Spre exemplu, ea face nazuri de fiecare dată când trebuie să se îmbrace și când trebuie să se dezbrace. Atunci eu vin cu opțiunile : “Ce faci, mergi cu mine sau rămâi în casă?” Răspunsul este evident.

Aris e foarte încăpățânată și nu se da bătută până nu obține ceva. Această calitate îl descrie mai mult pe Sergiu. Țin să cred că-i seamănă și la acest capitol. E din ce în ce mai cochetă, îi place să poarte diferite accesorii, mai ales ochelari de soare. De curând a făcut o pasiune pentru mănuși, le poartă aproape zilnic. Când îmbracă ceva, mai ales o haină nouă, fuge repede la oglindă. E ca mine.”, mărturisește Silvia.

mamaplus
mamaplus