mamaplus

Proaspătă mamă, jignită pentru felul în care arăta în sarcină: "Ai fost ca o mătură cu un balon atașat"

-
//
18.10.2021

Gabriela Prisacariu și prezentatorul TV din România Dani Oțil au devenit părinți de băiețel în data de 11 septembrie 2021. Deși au trecut doar 5 săptămâni de când Gabriela a născut, proaspăta mămică este într-o formă excelentă. Ea a vorbit recent despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

“Nu țin dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată și alăptez. Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea-mi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut pe salate. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să-mi revin ușor, ușor”, le transmitea Gabriela fanilor ei, la 2 săptămâni de la naștere.

Acum, la 5 săptămâni de când a devenit mămică, Gabriela a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii care arată prin ce transformări a trecut corpul ei, în sarcină.

mamaplus

”S-a muncit ceva anul ăsta... (blugii din prima poză încă nu mă încap)”, a scris Gabriela pe Instagram.

Cu toate acestea, părerile internauților nu au încetat să apară, Gabriela fiind criticată din nou că se mândrește cu forma ei fizică de invidiat.

”Ce dramă și cu blugii ăștia... Dragi femei, dacă nu arătați așa după 5 săptămâni de la naștere este okey!..no pressure and depression, please! NU asta este imaginea pe care TREBUIE să o aveți după naștere pentru că așa vă "impune" societatea în care trăiți. Aveți corpuri diferite, experiențe de naștere diferite etc. Just be kind with yourself!”, a scris una dintre urmăritoare.

”Stai calmă acolo și vezi-ți de copil că nu interesează pe nimeni cum arăți tu după ce oricum în sarcina ai fost ca o mătură cu un balon atașat. Și ca să fie treaba treabă, hateul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul dacă vrei să fii un exemplu și mai lasă ne cu schilodenia că aia nu înseamnă neapărat și sănătate.”, se arată într-un alt comentariu la postare.