mamaplus

O tânără care a născut luna trecută este criticată pentru că e ”prea slabă”

-
//
07.04.2022

Aga Bordes, o tânără care trăiește în statul american Texas, a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a făcut public un videoclip în care apare alături de fiica ei, născută în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Mândră de felul în care arată, tânăra s-a filmat în timp ce se plimba cu fiica ei, Bianca.

În imaginile respective, Aga apare îmbrăcată în colanți și într-un top scurt, etalându-și astfel formele perfecte, dar și talia subțire.

”Când ai născut de două săptămâni și intri în toate hainele, când te bucuri de soare și de o plimbare, iar copilul e hrănit și fericit, viața e frumoasă.”, a scris ea în dreptul clipului în care apare împingând căruțul în care se afla fiica ei.

mamaplus

Imaginile inedite au făcut furori pe TikTok, iar unii dintre utilizatori s-au grăbit să o critice, spunând că nu face decât să creeze așteptări nereale pentru femeile care devin mame.

”Acest tip de postări nu fac decât să determine unele femei să simtă că eșuează, nu toate sunt la fel de norocoase.”, a scris un internaut.

”Aceste imagini sunt atât de ireale. Mi-au trebuit luni de zile ca să intru în hainele vechi. Mă bucur pentru tine, dar e ireal, produci frustrări în rândul multor mame. Te rog, nu încerca să le faci să se simtă prost pentru călătoria lor.”, a scris o altă urmăritoare.

Unii internauți, în schimb, au felicitat-o pentru felul în care arată: ”Bravo. Felicitări pentru cea mică. Arăți extraordinar și ar trebui să fii mândră!”, ”Ai muncit mult și se vede. Felicitări!”